Zodia ta si cariera

#bani #astrologie #cariera #horoscop #compatibilitati #compatibilitati zodii #compatibilitati financiare

Sunteti compatibili financiar? Zodiile voastre va ofera raspunsul

Gestionarea cat mai eficienta a banilor a devenit o problema stringenta in ultimii ani, motiv pentru care bugetul cuplurilor este tot mai des o sursa de conflict in relatii. Sunt tot atatea cai de a economisi/irosi bani, cate tipologii umane exista pe Pamant. Chiar si asa, astrologia iti ofera cateva indicii generale care sa te ajute sa afli cat de buna este compatibilitatea ta financiara cu partenerul intim.

In mod ideal, ti-ai dori sa cunosti semnul zodiacal care guverneaza casa a doua a partenerului tau (acea portiune a cerului care ne influenteaza posesiunile materiale). Dar cum aceasta informatie este greu de aflat la primele intalniri, iti poti face o idee asupra simtului material al partenerului, analizand cu atentie ce trasaturi il caracterizeaza prin prisma elementelor fixe reprezentantive zodiei sale: focul, pamantul, aerul sau apa.


Semnele de Foc: Berbecul, Leul si Sagetatorul

Semnele de Foc sunt firi pasionale, nestatornice, energice si obsedate de control. Berbecul este un antreprenor innascut, ce gaseste mereu cai de a face bani, pentru ca are cultura reinvestirii in sange. Leii considera ca banii sunt facuti pentru a fi cheltuiti: ei produc in general numeroase resurse materiale care sa asigure confortul familiei, insa au si o placere grozava de a-si irosi finantele in scopuri superficiale.

Sagetatorii sunt de asemenea adeptii investirii banilor castigati, in general pentru distractie sau caritate. In acelasi timp, talentul antreprenorial al Sagetatorilor merge catre directia dezvoltarii afacerilor mici si transformarea lor in unele monumentale.


Semnele de Apa: Racul, Scorpionul si Pesti

Semnele de apa sunt firi emotive, cu pareri schimbatoare, insa conceptii personale bine inradacinate. Racul va munci din rasputeri pentru a-si intretine familia, pana in punctul in care isi va sacrifica pasiunea, pentru a produce mai multi bani. Scorpionul este un amestec interesant de extravaganta si frivolitate: pasiunile excentrice nu sunt ieftine, insa ajung deseori sa fie prioritare in fata cheltuielilor personale practice.

Pestilor le place fluxul banilor si stiu cum sa il atraga, dar si cum sa il cheltuiasca. De remarcat este generozitatea Pestilor (cea mai mare din tot zodiacul), intrucat acesti nativi sunt gata oricand sa renunte la banii proprii, de dragul unei persoane apropiate.


Semnele de aer: Gemeni, Balanta si Varsator

Semnele de aer privesc resursele materiale ca pe forme de schimb si trateaza banii ca pe posesiuni abstracte. Gemenii castiga atat cat sa le permita traiul de zi cu zi si experimentarea lucrurilor si aventurilor care le fac viata sa fie interesanta. Chiar daca stiu sa se organizeze bine, nu se gandesc intotdeauna la ziua de maine!

Balantele sunt nehotarate si nu intotdeauna foarte practice, de aceea nu exceleaza la capitolul "castiguri banesti". Chiar si cand au o situatie materiala buna, acesti nativi pot investi fara cumpat bani, in lucruri placute, dar nu atat de necesare.

Varsatorii vad banii in ansamblu si cred, in mod idealist si naiv, ca atunci cand cineva are bani, toata lumea trebuie sa aiba. Dar cum aceasta atitudine nu este suficienta pentru plata facturilor, nativii pot deveni la fel de practici in onorarea obligatiilor materiale, ca orice alta zodie.


Semnele de pamant: Taurul, Fecioara si Capricornul

Semnele de pamant inteleg cel mai bine siguranta si puterea pe care banii o aduc. Taurii nu sunt cei mai priceputi in a castiga bani, insa stiu sa isi conserve resursele si sa le inmulteasca. Fecioarele sunt recunoscute pentru implicarea lor in chibzuirea bugetului si urasc risipa nejustificata. Tot Fecioarele sunt foarte agile in a sesiza oportunitati de castig si de a le specula la maximum.

Capricornul este mereu foarte muncitor si atent cu bugetul sau, chiar frugal uneori. Investitiile mari si dezvoltarea capitalului sunt talente native ale Capricornului, pe care ajunge sa le speculeze in cele din urma, la cel mai inalt nivel.


Incompatibilitatea financiara a zodiilor

Chiar daca astrele va insufla o viziune diferita asupra gestionarii finantelor, nu inseamna ca relatia nu are sanse de reusita. Discutiile, disponibilitatea de a fi flexibil, compromisurile si asumarea de strategii financiare mai bune pentru viitor pot compensa diferentele dictate de predispozitiile astrale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului