Zodia ta si cariera

#cariera #horoscop #zodii #sofer #predictii #zodac

Ce tip de sofer esti, in functie de zodia ta

Iti vine sa crezi sau nu, astrele au un cuvant greu de spus in priceperea ta la volan si preferintele personale legate de condus. Esti un sofer precaut si indemanatic sau unul pasionat de viteza, cu sanse destul de mari de a provoca evenimente in trafic? Vezi ce spune horoscopul despre tipul de sofer care iti reprezinta zodia!


Berbec

Berbecul este intotdeauna furios si iute, primul care claxoneaza in intersectie soferii cu reactie intarziata la culoarea verde si un adevarat pasionat de viteza. Esti in general impulsiv, grabit si competitiv la volan, calitati contrare principiilor condusului preventiv. Ai investi sume enorme intr-o masina de lux, doar pentru ca altii sa se priveasca uimiti si invidiosi.


Taur

Taurii sunt soferi precauti, cu un bun autocontrol si interesati in special de siguranta la volan. Iti place sa iesi in evidenta cu masina ta tunata, ultimul model din gama sa, care trebuie sa aiba neaparat un motor puternic si o caroserie extrem de rezistenta. Pe cat esti de precaut, pe atat de tare vrei sa iesi in evidenta in trafic.


Gemeni


Gemenii sunt destul de usor de distras la volan, fiind curiosi in general sa analizeze modul in care conduc ceilalti participanti la trafic. Cel mai probabil iti dotezi masina cu cele mai impresionante noutati tehnologice, de la plasme de fite si boxe puternice, pana la GPS, aer conditionat si alte dotari care sa iti sporeasca semnificativ confortul.


Rac

Racii nu sunt impatimiti ai vitezei, preferand oricand sa intarzie 3 ore la o intalnire, decat sa sa isi forteze norocul in trafic. Acesti nativi prefera masinile mici si practice, care consuma putin, se strecoara usor printre alte autoturisme si nu polueaza mediul inconjurator. Racii tind sa se ataseze profund de masina personala, ingrijind-o ca pe un membru al familiei.


Leu

Leul va intotdeauna soferul care pleaca de pe loc turand motorul la maximum. Ii place sa se remarce prin masculinitate cand conduce, se ia la intrecere cu ceilalti soferi si ii apostrofeaza violent daca ii stau in cale. Masina Leului este una extravaganta, neaparat cu vopsea metalizata. Decapotabilele sunt in general o flebete personala a acestor nativi mandri.


Fecioara

Soferii Fecioara isi anticipeaza miscarile cu mult inainte sa urce la volan. Au grija sa nu isi suprasolicite masina, incetinesc la fiecare groapa, verifica de 3 ori daca drumul este liber si acorda intotdeauna prioritate. Sunt la zi cu toate taxele aferente si investesc in masini mai putin aspectuoase, dar foarte rezistente la impact.


Balanta

Balantele sunt soferi entuziasti, care se bucura de fiecare moment la volan. Adora sentimentul de control atunci cand manevreaza volanul, abia asteapta ca cineva sa le laude aptitudinile de soferi excelenti si nu pun mare pret pe modelul sau performanta masinii: daca merge, este suficient de buna pentru a face o Balanta foarte fericita.


Scorpion

Scorpionii sunt firi discrete si pasiv-agresive la volan. Nu le place sa comunice cu ceilalti soferi, isi monteaza sigur folie intunecata pe geamuri pentru a avea intimitate si folosesc masina din dotare pentru a deveni atragatori in fata sexului opus.


Sagetator

Sagetatorii nu sunt foarte pasionati de condus, intrucat au multe restrictii pe care sa le respecte, lucru care contravine poftei lor de independenta. Prefera oricand sa mearga pe jos sau cu bicicleta, in locul condusului. Daca sunt nevoiti sa joace rolul soferului, abia asteapta sa scape de corvoada.


Capricorn

Capricornii adora sa conduca, intrucat sofatul le da un sentiment de control, putere si independenta. Acesti nativi sunt conducatori auto temperati, care nu fac niciun compromis cand vine vorba de propria singuranta. Nu se urca la volan, daca nu au o masina superba si rezistenta, cu care sa se identifice.


Varsator


Varsatorii sunt soferi foarte priceputi, deloc agresivi, preocupati in primul rand de respectarea regulilor de circulatie. Nu stau excelent la capitolul rabdarii, insa au grija sa isi ia toate masurile de precautie, pentru a nu face vreun accident. Masinile sport, cu un interior confortabil, sunt pe placul acestor nativi.


Pesti

Pestii nu au in general calitati innascute de soferi, insa ajung sa se obisnuiasca rapid cu manevrele necesare. Impulsivi si sensibili, se enerveaza usor si pot intra rapid in conflicte cu ceilalti participanti la trafic. Pestilor le place sa conduca masini extravagante, chiar daca ele presupun costuri piperate pentru intretinere si utilizare.

Sursa foto: parentdish.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare