Zodia ta si cariera

#horoscop cariera #meserii zodii #zodii cariera

Cum iti consolidezi cariera, in functie de zodia ta

Incurcate sunt drumurile catre o cariera reusita, daca nu ai pe cineva care sa te protejeze din umbra si sa iti deschida usi importante. Dar poate ca astrele iti determina mai mult decat crezi alegerile profesionale! Iata cum iti consolidezi cariera, in functie de zodia ta!


Berbec

Cele trei atuuri principale pe care le folosesti in mediul profesional sunt aspectul tau fizic ingrijit, ambitia si personalitatea puternica. Esti foarte loiala locului de munca pe care il accepti, nu faci compromisuri, iar daca cineva reuseste vreodata sa te "cumpere", plateste cu siguranta un pret extrem de piperat.


Taur

Taurii reusesc in general sa isi consolideze cariera prin seriozitate, stabilitate si abilitatea de a forma legaturi solide cu oameni importanti. Acesti nativi nu intra niciodata in conflict cu superiorii, detin arta diplomatiei si sunt gata oricand sa faca o serie de concesii si compromisuri, daca este necesar.


Gemeni

Gemenii fac performanta in cariere bazate pe comunicare, un capitol la care exceleaza intotdeauna. Daca te-ai nascut in aceasta zodie, probabil ca vei experimenta mai multe profesii, vei acumula cunostinte din multe domenii si vei ajunge sa te cunosti foarte bine ca profesionist. Esti angajatul ideal al managerilor care cauta executanti creativi si dinamici.


Rac

Racii nu sunt deloc dornici sa calce pe cadavre pentru a ajunge sus. Calitatea umana a Racilor ii propulseaza lent, dar sigur, in cariera, intrucat sunt angajati constiinciosi, care nu barfesc si nu alimenteaza conflicte. Discretia acestor nativi si empatia deosebita ii ajuta sa exceleze in lucrul direct cu oamenii.


Leu

Increderea in fortele proprii si inteligenta sunt cele doua ingrediente care ii determina pe Lei sa ajunga mereu in varful ierarhiei. Daca te-ai nascut in acest semn, ai o dorinta permanenta de succes, stii sa te impui, ai o rezistenta fizica si psihica iesite din comun. Este posibil sa faci compromisuri de toate felurile pentru a ajunge sus, intrucat in cazul tau, scopul scuza intotdeauna mijloacele.


Fecioara

Fecioarele sunt adevarate comori la locul de munca, fiind zodia cea mai responsabila, migaloasa, atenta la detalii si docila dintre toate. Avansezi in cariera prin diplomatia desavarsita, respectul pentru reguli, inteligenta iesita din comun si stabilitatea extraordinara. Chiar daca ascensiunea ta nu este intotdeauna cea mai rapida, ea iti aduce in timp multe satisfactii.


Balanta

Setea de perfectiune a Balantelor este si secretul lor cel mai de pret in ascensiunea profesionala. Chiar daca intampini dificultati de-a lungul parcursului profesional, schimband mai multe locuri de munca din dorinta de a-ti urma pasiunea, cand faci ce-ti place, obtii si cele mai bune rezultate. Iar cand muncesti din placere, nu poti fi altfel decat cel mai bun!


Scorpion

Scorpionii avanseaza in cariera prin talentul lor nativ de a specula oportunitati. Daca esti in aceasta zodie, cu siguranta stii pe cine sa gonesti din preajma ta si pe cine sa tii alaturi. Te folosesti de sarm, inteligenta si cuvinte iscusite pentru a culege roadele muncite de altii, iar pentru un mobil atractiv, poti chiar sa faci sacrificii morale extreme.


Sagetator

Entuziasmului Sagetatorilor in viata, in general, ii ajuta sa exceleze si sa fie convingatori in cariera. Daca te-ai nascut in aceasta zodie, stii mereu sa pui problemele clar si persuasiv, sa vii cu idei inovatoare si sa iti speculezi curajul innascut in demersuri indraznete, care iti aduc satisfactii de toate felurile.


Capricorn

Te dedici trup si suflet serviciului, de aceea nu poti sa te numeri vreodata printre somerii patriei. Ai toate calitatile unui angajat ideal si nu te deranjeaza sa stai frecvent peste program. Singurul impediment in calea succesului profesional este ca ai tendinta sa iti subestimezi calitatile. In rest, firea ta dedicata, constiincioasa si galanta te recomanda in orice mediu de lucru.


Varsator

Varsatorii au succes in cariera, pentru ca sunt mereu deschisi la nou, inventivi, insetati de cunoastere si ambitiosi din cale afara. Daca te numeri printre acesti nativi, ii inspiri pe ceilalti cu entuziasmul tau debordant si devii deseori un reper in meseria pe care o practici. Nu te deranjeaza sa fii altfel in fiecare zi!


Pesti

Altruismul Pestilor si dorinta lor de implicare este motivul pentru care acesti nativi isi consolideaza rapid cariera, oriunde ar lucra. Nu ai nicio retinere in a-ti ajuta colegii, nu doar sefii, te tii de cuvand si te sacrifici benevol, pentru binele echipei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro