Zodia ta si cariera

#astrologie #cariera #concediere #zodii #predictii #cariera zodii

Cum sa eviti concedierea, in functie de zodie

Nimeni nu este perfect, insa in activitatea profesionala, este ideal sa dai impresia ca nu detii niciun defect, doar calitati. Iar cum concedierea este o adevarata drama intr-o perioada de recesiune economica si declin pe piata muncii, ar fi util sa afli cum poti ramane angajatul preferat al sefului tau, in ciuda micilor scapari induse de zodia in care te-ai nascut!


Berbec

Planeta care iti guverneaza destinul este Marte, astfel ca atunci cand explodezi, esti inconjurat de lumini fermecatoare, cel putin in teorie. La locul de munca, faptul ca iti iesi din fire ca un vulcan care a asteptat mii de ani sa erupa, te poate costa destul de scump. Singurul factor care ti-ar aduce concedierea este temperamentul tau impulsiv, deci tine-l bine sub control.


Taur

Ai incercat vreodata sa misti cu forta un taur, cand el vrea sa stea pe loc? Asa esti tu, mai ales cand intervine o problema la locul de munca: foarte greu de scos din reperele tale. Cand intervine o urgenta, incearca sa dai dovada de flexibilitate si putere de adaptare. Constiinciozitatea si inteligenta ta nu sunt suficiente pentru a ramane mereu angajatul lunii!


Gemeni

Semnul tau dual si inteligenta nativa te ajuta sa fii un maestru la multitasking, deci poti sa completezi un raport si sa barfesti cu un coleg in acelasi timp, fara probleme. Nu uita, totusi, ca nu toti oamenii pot face mai multe lucruri in acelasi timp, iar logoreea ta ar putea sa deranjeze. In plus, cand pari mereu ca atentia iti este distrasa de vorbit, nici nu dai senzatia ca muncesti pe branci.


Rac

Luna, cea care guverneaza emotiile, este si stapana zodiei tale. De aceea, faptul ca iti exteriorizezi sentimentele este un lucru natural pentru tine, chiar daca unele dintre ele nu te pun intr-o lumina favorabila la serviciu. Incearca sa refulezi acasa, unde nimeni nu o sa te judece pentru furia, tristetea sau extazul tau (dupa caz).


Leu

Esti cel mai carismatic angajat al companiei si iti place sa te dai in spectacol. Faci mereu glume reusite, te imbraci ostentativ sau razi zgomotos ori pur si simplu gasesti cai inedite de a fi in centrul atentiei. In timp ce colegii tai ar putea fi chiar incantanti de micile tale reprezentatii, sefii te-ar putea evalua negativ pentru ca nu respecti sobrietatea si disciplina la locul de munca.


Fecioara

Capacitatea ta de a vedea lucrurile in cel mai mic detaliu poate fi utila la serviciu, insa pana la un punct. Nu exagera cu despicarea firului in patru si nu te contrazice constant cu sefii tai, daca ei vad lucrurile mai superficial decat tine. Invata sa faci compromisuri si sa vezi lucrurile in ansamblu, renuntand la un fixism care iti reduce din orizonturi si performanta.


Balanta

Intrucat esti, de regula, un angajat perfect, constiincios si deschis, responsabil si flexibil in acelasi timp, problemele tale la serviciu pot izvori din alte orizonturi. Concret, spiritul tau prietenos si cald te face sa te indragostesti deseori la locul de munca, ceea ce naste de multe ori drame si tensiuni care iti strica reputatia si linistea.


Scorpion

Senzualitatea si nonconformismul tipice zodiei tale te determina sa dezvalui amanunte fara perdea din viata personala, o indiscretie care te poate costa jobul la un moment dat. Pastreaza detaliile scandaloase pentru reuniunile intre prieteni si ai grija sa iti pastrezi imaginea integra.


Sagetator

Pentru tine, stabilitatea locului de munca este o reala provocare, pentru ca simti nevoia in mod constant sa cunosti oameni noi si sa gasesti surse si mai bogate de venit, care sa iti asigure calatorii in lumea intreaga. Prin urmare, nu prea dai dovada de implicare pe termen lung in echipa si pari mereu cu un picior afara pe usa.


Capricorn

Ai un spirit competitiv atat de mare, incat superiorii tai vad din prima zi in tine o amenintare la adresa postului lor. Nu ramai multa vreme in umbra si determinarea ta se traduce prin "calc peste cadavre sa ajung cat mai sus". Incearca sa pastrezi apartentele si sa nu mai tratezi pe toata lumea ca pe un adversar.


Varsator

Esti diferit, ceea ce devine repede un lucru evident pentru colegii tai. Asadar, nu te mai stradui sa iti arati mereu individualitatea, cateodata este bine sa stii sa te camuflezi in multime. Ramai angrenat in realitate si alege cu atentie momentele de rebeliune.


Pesti

Nu mai visa cu ochii deschisi, chiar daca fanteziile sunt mai atragatoare decat realitatea. Ramai concentrat pe lucrurile concrete si incearca sa iti antrenezi constant latura practica, daca vrei sa eviti concedierea!

Sursa foto: careerealism.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro