Zodia ta si cariera

#cariera muzica zodii #talent muzical zodii #astrologie #zodiac

Esti potrivit pentru a fi cantaret? Vezi ce spun astrele

 Talentul muzical este un lucru cu care ne nastem sau nu, dar este si un talent care, odata dobandit, trebuie lucrat si antrenat. Daca esti potrivit sa fii cantaret depinde si de tine, de munca pe care esti dispus sa o depui pentru a cuceri publicul si scena. Vezi ce spun astrele despre posibilitatea ca tu sa fii potrivit pentru a fi cantaret.

Berbec

Incapatanarea ta iti poate fi de folos intr-o cariera de cantaret. Chiar daca nu ai un talent iesit din comun, esti dispus sa depui toate eforturile necesare pentru ca vocea ta sa se faca auzita pe marile scene. Important este sa nu incerci sa faci mai mult decat iti permite vocea, o cariera ca si cantaret de opera nu este cea mai potrivita pentru tine.

Taur

Simtul tau artistic nu este foarte dezvoltat. Esti un bun ascultator de muzica, dar asta nu te face si un bun cantaret. Trebuie sa fii constient de acest lucru si sa fii mereu realist. Artistul din tine are mai multe sanse in domenii ca pictura sau poezia.

Gemeni

Muzica te reprezinta din toate punctele de vedere. Nu iti imaginezi viata fara muzica, iar scena este cu siguranta un loc in care te simti in largul tau.

Citeste horoscopul muzical complet pe YVE.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro