Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP bani si succes 29 martie - 4 aprilie. Astrele paveaza calea spre succes, rezultatul depinde doar de tine

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie. Planetele sunt in toane bune saptamana aceasta si pregatesc surprize placute pentru cei mai multi nativi in plan financiar si al carierei.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie. Previziuni pentru toate zodiile

Este un moment potrivit pentru negocieri si fiecare nativ trebuie sa stie ce este mai bine pentru el si sa nu ezite sa ceara. Unele zodii sunt rasfatate de astre si ar putea beneficia de o promovare sau de o marire de salariu.

Atentie la prietenii falsi de la serviciu!

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie BERBEC

Semne bune, saptamana acesta! Viziunea si istetimea ta te ajuta sa pui in aplicare tot ce iti propui; niciun obstacol nu iti apare in cale, dar nu pentru ca ai noroc, ci pentru ca reusesti sa fii extrem de prevazator, draga Berbecule!

Ai mai multa ambitie ca oricand si stii exact cand si pe ce se insisti pentru a ramane in control; nu sunt excluse mici tensiuni, insa nimic nu te poate doborî. Ingeniozitatea te ajuta sa pastrezi ordinea in plan financiar si sa nu te afunzi in ape tulburi.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie TAUR

Ai o saptamana buna, din care reusesti sa obtii tot ce se poate. Abilitatile tale te vor ajuta sa iei mereu cele mai bune decizii, gratie increderii de sine. Nu te feri de discutii importante pentru ca le poti face fata cu succes in aceste zile.

Este timpul sa pui bazele unui plan care iti va imbunatati mult situatia financiara.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie GEMENI

Atitudinea potrivita te va ajuta sa ai cele mai bune rezultate. Este greu sa iti cenzurezi optimismul si increderea de sine, esti dinamic si ai atitudine de invingator in orice situatie. Unii s-ar putea sa fie deranjati de asta; evita tensiunile pe final de saptamana, pentru ca poti cadea in adevarate capcane!

Gestioneaza-ti banii cu pragmatism si infraneaza-ti tendinta de a cheltui nechibzuit.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie RAC

Tot ce trebuie sa faci in aceasta saptamana este sa te concentrezi pe responsabilitatile tale. La nevoie, poti convoca intalniri sau solicita audiente pentru a discuta chestiuni ce iti dau batai de cap de ceva vreme.

Moderatia este cuvantul cheie in privinta banilor; daca faci acum mutarile corecte, ele vor atrage prosperitatea.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie LEU

Trebuie sa inveti sa te organizezi mai bine si sa nu ii mai lasi pe altii sa te influenteze. Situatia financiara poate deveni ceva ma buna in zilele urmatoare, daca iei deciziile potrivite; evita cheltuielile inutile, in special in weekend, cand esti pus pe facut risipa, draga Leule!

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie FECIOARA

O promovare se arata la orizont si te bucura nespus pentru ca ar insemna recunoasterea tuturor meritelor tale. Ideea de a avansa te motiveaza suplimentar, mai ales ca va veni si cu o marire de salariu. Trebuie doar sa stii sa te "vinzi" cum trebuie pentru a obtine ceea ce este in interesul tau la negociere. Cea mai buna zi pentru discutii este vineri.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie BALANTA

Nu ai timp sa te plictisesti saptamana aceasta. Achita-te de toate obligatiile si nu mai amana finalizarea unor sarcini de serviciu. Spiritul tau de initiativa va fi apreciat de superiori. Spre finalul saptamanii te poti astepta la neintelegeri care vor crea probleme.

Programeaza-ti cu atentie toate cheltuielile pentru a nu dezechilibra bugetul.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie SCORPION

Esti in fata unor decizii care ar putea aduce un progres neasteptat in cariera. Urmareste-ti propriul interes si nu accepta compromisuri care, pe termen lung, sunt in dezavantajul tau. Abordeaza orice sarcina cu optimism si buna dispozitie si jumatate din treaba va fi deja facuta.

Ai nevoie de solutii pentru a-ti spori veniturile si, daca iti pui mintea a contributie, cu siguranta le vei gasi pe cele mai bune.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie SAGETATOR

Ai de facut alegeri importante, iar increderea si capacitatea ta de analiza te vor conduce spre ceea ce este cel mai bine pentru tine. Stii cum sa te strecori pentru a nu face valuri cand nu trebuie, stii sa comunici si sa fii convingator pentru a-ti promova ideile. Atentie, insa, la irascibilitatea care te caracterizeaza, draga Sagetatorule! Cu rabdarea treci marea!

Financiar stai bine, iar in zilele urmatoare vei avea discutii al caror rezultat va fi de bun augur pentru viitorul tau.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie CAPRICORN

Sta in puterea ta sa faci lucrurile sa evolueze. Joaca-ti cartile cum trebuie si nu te multumi cu mai putin decat meriti. Evita conflictele si impune respectul celor din jur, pentru ca atingerea succesului este de multe ori un joc de echipa.

Reusesti sa iti suplimentezi veniturile in aceasta perioada, datorita viziunii si aptitudinilor tale.

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie VARSATOR

Nu te teme sa faci tot ce este necesar pentru a-ti atinge scopurile. O promovare si o marire de salariu se arata la orizont.

Gestioneaza-ti cu atentie finantele!

HOROSCOP 29 martie - 4 aprilie PESTI

Ai o saptamana prolifica si tot ce faci nu este decat un pas in plus spre succes. Pui bazele unei devzoltari de bun augur si reusesti sa negociezi totul in avantajul tau. Radiezi de optimism si incredere si tocmai de aceea ai mult de castigat. Profita de momentul bun prin care treci pentru a-ti spori veniturile.

Foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro