Zodia ta si dragostea

#predictii #zodii #inselat #astrologie #remuscare

3 zodii care nu se pot abtine. Insala fara nicio remuscare

Infidelitatea se poate transforma intr-o boala. Insa uneori, aceasta latura a unei persoane poate fi si o predispozitie a zodiei. Iata care sunt nativii din horoscop care isi insala adesea partenerii de viata. Pur si simplu nu se pot abtine.

 

Pesti

Firi sensibile si foarte romantice, ai crede ca Pesti nu pot insela. Atunci cand iubesc nativii acestei zodii sunt trup si suflet pentru persoana pe care o iubesc. Odata ce se plictisesc insa pot insela fara nicio remuscare. Cu toate acestea, Pestii isi doresc stabilitate si siguranta. Se vor intoarce mereu la persoana iubita, chiar daca vor insela.

Gemeni

Gemeni sunt insetati de socializare. Vor sa cunoasca mereu oameni noi si isi doresc atentie non stop. Se plictisesc foarte usor, de aceea pot cadea rapid prada tentatiei. Poate jongla foarte usor chiar si cu trei parteneri.

Balanta

Balantelor le place sa flirteze, de aceea pot insela foarte usor. Chiar daca se afla intr-o relatie nativii acestei zodii pot calca gresit fara sa le pese ca isi pot rani partenerul de viata.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare