Zodia ta si dragostea

#barbat ideal #barbat perfect #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Afla care este barbatul ideal pentru tine, in functie de zodia acestuia

Toate femeile au un anumit criteriu de definire a barbatului ideal. In vreme ce pentru unele barbatul ideal este frumos, pentru altele trebuie sa fie un romantic incurabil sau din contra, un aventurier. Iata care este barbatul ideal pentru tine, in functie de ce caracteristici iti doresti sa aiba acesta.

Iti doresti un partener fidel, care sa nu te insele? Atunci Taurul este potrivit pentru tine! Acesti nativi sunt cei mai fideli nativi din tot zodiacul si sunt familisti convinsi.

Daca iti doresti alaturi un barbat romantic, trebuie sa stii ca acestia sunt nascuti in zodia Berbecului sau a Pestilor.

Iti doresti un barbat pe care sa te poti baza oricand ai o problema si pe umarul caruia sa plangi? Atunci ai nevoie de un barbat nascut in zodia Racului, Balantei sau in cea a Varsatorului.

Daca iti doresti alaturi un barbat cu o inima mare, poti gasi acest lucru in barbatul Pesti sau Fecioara. Acestea sunt zodii empatice si pun pret pe bunatatea oamenilor si adora sa le sara in ajutor cand au nevoie.

Barbatul ideal trebuie sa aibe un simt al umorului dezvoltat? Atunci orienteaza-te catre un Geaman.

Daca iti doresti un barbat inteligent si cult trebuie sa te orientezi catre un Capricorn sau chiar catre un Geaman.

Daca barbatul ideal pentru tine trebuie sa fie atragator si sa arate bine, orienteaza-te catre un Leu.

In schimb, daca iti doresti un barbat pasional orienteaza-te catre un Scorpion sau un Sagetator.

Sursa foto: mens-hairstylists.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului