Zodia ta si dragostea

#zodii cuplu #dragoste zodii #relatie #iubire

Capriciile zodiilor. Ce NU trebuie sa faci niciodata daca vrei sa te iubeasca

Un om iti ofera toata dragostea lui, iar tu trebuie sa stii cum sa o pastrezi. In caz contrar, o pierzi. De aceea, trebuie sa fii cu mare bagare de seama mai ales in cazul oamenilor pe care ti-i doresti cu tot dinadinsul aproape de tine. Iata ce anume ar putea indeparta de tine persoana iubita:

Berbec

Berbecul e plin de viata si de energie, dar are si el limitele lui. Nu suporta sa fie cicalit si cu atat mai putin nu suporta sa fie mintit. Va fugi cat il tin picioarele daca incepi sa ii spui ce are de facut sau daca il contrazici.

Taur

Destul de echilibrat, de calm si de prevazator, Taurul se enerveaza greu. Totusi, sunt anumite lucruri care pana si pe el il scot din sarite. Nu suporta ca persoana iubita sa se amestece in deciziile lui sau sa ii cheltuiasca banii. Se indeparteaza te tine daca nu iti place munca.

Gemeni

Nu il pune in situatii jenante. Adica nu il critica de fata cu ceilalti daca vrei sa mai ramana langa tine. Si nu il tine pe loc, dictandu-i tu ritmul in care sa isi desfasoare viata. Pentru ca nu suporta de niciun fel conditionarile si restrictiile.

Rac

Racul e bun si iubitor pana cand indraznesti sa ii intri prea adanc in spatiul personal. Totusi, nici sa cazi in extrema cealalta, fiindca acest nativ se indeparteaza de cei care par reci si insensibili. Daca vrei o relatie cu el trebuie sa distrugi zidul din jurul inimii tale.

Leu

Alaturi de un Leu nu trebuie sa fii niciodata egoist. Din contra, trebuie sa ii arati ca el este cel mai important, pentru ca in cazul in care incerci sa „ii iei fata” se va simti umilit si te va da uitarii rapid. Si nu iti plange de mila, pentru ca asta il scoate din sarite.

Fecioara

Vrei sa ai langa tine cat mai mult timp o persoana nascuta in zodia Fecioara? Atunci trebuie sa fii cat mai ordonat si mai organizat cu putinta. Detesta sa i se puna la indoiala simtul de observatie, despre care este de parere ca nu da gres.

Balanta

Nu fii nedrept. Il enerveaza foarte mult injustitia si inechitatea. Balantei ii plac oamenii cu verticalitate, oamenii sinceri, cu suflet curat. Daca ii demonstrezi ca nu ai principii solide, ca nu privesti cu optimism in viitor, isi va cauta iubirea in alta parte.

Scorpion

Tradarea este cea care strica definitiv relatia cu un Scorpion. Chiar daca pare puternic, atunci cand este inselat dezvolta frustrari si nelinisti greu de stapanit. Nu incerca sa faci gelos acest nativ pentru ca isi iese efectiv din fire si nu vrei sa il vezi intr-o astfel de stare.

Sagetator

Nu fii pesimist. Daca vrei sa te iubeasca pentru totdeauna atunci trebuie sa fii deschis, plin de viata, cu simtul umorului. Chiar si atunci cand lipseste si una singura dintre aceste calitati, Sagetatorul isi indreapta sentimentele intr-o alta directie.

Capricorn

Nu fii lenes. Capricornul este ambitios si muncitor si pretinde acelasi lucru si de la partenerul sau. Nu suporta lucrurile facute de mantuiala, este orgolios si suporta cu greu jignirile si desconsiderarea. E capricios si se teme ca va pierde controlul.

Varsator

Nu fii egoist si zgarcit. Varsatorul iubeste atat de mult oamenii si si-ar da chiar si haina de pe el, iar in clipa in care are un partener care ii pune frana bunatatii sale, Varsatorul blocheaza orice sentiment il are pentru persoana respectiva.

Pesti

Nu fii lipsit de imaginatie. Nativul acestei zodii are nevoie sa evadeze din cand in cand in lumea lui si singurul lucru pe care il poti face ca sa te iubeasca este sa il urmezi cu ochii inchisi. Si nu il minti, pentru ca intuitia il ajuta sa descopere si cele mai ascunse neadevaruri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului