Zodia ta si dragostea

#dragoste octombrie 2015 #dragoste horoscop #predictii #horoscop #astrologie

Ce sanse ai sa-ti gasesti marea iubire in octombrie 2015

Stim ca sunteti curiosi si mai mult decat atat, nerabdatori sa aflati daca astrele v-au prescris ceva bun, daca va veti gasi marea iubire in octombrie, anul acesta, asa ca propun sa nu va mai tinem mult pe jar si sa vedem in cele ce urmeaza care sunt norocosii.

Berbec

Daca aveti deja o relatie serioasa, de ceva timp, nu se pune problema de intalnirea unei persoane noi. Daca sunteti singur insa, aveti toate sansele sa va indragostiti, dar daca sunteti dispus sa lasati garda jos.

Taur

Ati avut un an destul de solicitant, asa ca 2015 v-a surprins in cele mai placute moduri. La sfarsitul lunii trecute ati fost tentat cu fel de fel de aventuri si ati intalnit persoane capabile sa va ofere exact ce aveti nevoie. Alegerea este la dumneavoastra.

Gemeni

incepand cu aceasta luna, va veti dori sa va asezati la casa dumneavoastra, sa va linistiti, iar pentru aceasta aveti nevoie alaturi de o persoana de incredere, pe care va puteti baza in orice fel de circumstanta. Nu stati prea mult pe ganduri si actionati.

Citeste articolul complet pe YVE.ro

Sursa foto: leonie111.deviantart.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea