Zodia ta si dragostea

#zodiac #barbati #astrologie #predictii #barbati posesivi

Cei mai posesivi barbati ai zodiacului

In complicata lume a amorului, posesivitatea si gelozia isi au rolul lor bine stabilit. In doze mici, te fac sa te simti dorita si iubita, dar devin de-a dreptul suparatoare si periculoase cand sunt prezente in exces. La fel ca alte trasaturi de personalitate, si gradul de posesivitate la care sunt predispuse zodiile sta scris in stele. Afla cat de posesiv este iubitul tau in functie de semnul zodiacal sub care s-a nascut!

Berbec

Pe cat sunt de pasionali si de aventurosi, pe atat pot deveni de posesivi si de gelosi nativii din zodia Berbecului! Intreaga situatie iti poate parea flatanta la inceputul iubirii, cand te suna si iti trimite sms-uri non-stop. Insa curand vei descoperi ca barbatul de langa tine vrea sa stie 24/7 unde esti, cu cine esti si ce faci...

Taur

Nu exista zodie mai posesiva si geloasa decat Taurul. Familist convins, odata ce simte ca si-a gasit jumatatea, Taurul va muta si muntii din loc pentru a-si tine partenera aproape, mergand uneori chiar mai departe decat este cazul. Desi nu va suporta sa te vada in preajma altor barbati, se va stradui din rasputeri sa isi tina pornirile posesive in limite rezonabile. Dar nu ii va iesi mereu...

Gemeni

La polul opus, prin raport cu Taurul si Berbecul, se afla zodia Gemenilor. Nativul acestei zodii are nevoie de libertate ca de aer si considera ca, din moment ce el ar parte de acest privilegiu, si partenera sa ar trebui sa se bucure de el. Nu te astepta, asadar, la scene de gelozie, nici macar la mici gesturi care sa tradeze ca nu i-ar fi deloc indiferent daca ai iesi maine din viata lui.

Rac

Nativul Rac, sensibil si familist, isi va scoate "clestii" la inaintare cand te va vedea in preajma altor barbati... dar numai si numai daca i-ai ajuns cu adevarat la suflet. Si nu carecumva sa crezi ca iti va spune pe sleau ca este gelos! Dar nici macar nu va fi nevoie: comportamentul sau de bodyguard il va trada cu varf si indesat!

Leu

Vanitosul Leu nu va accepta nicio tradare din partea partenerei sale, fie ea si inchipuita! Astfel, daca i se va parea ca flirtezi cu altcineva, eventual chiar sub nasul lui (ofensa suprema!), va fi foc si para si are toate sansele sa reactioneze impulsiv, oferindu-ti o pereche superba de... papuci!

Fecioara

Mereu cu picioarele pe pamant si foarte intelegator, nativul Fecioara rareori va da semne de gelozie - chiar si atunci cand este clar ca partenera sa ii face ochi dulci... celui mai bun prieten! Atunci cand capata incredere in cineva, Fecioara este capabila sa ignore chiar si cele mai evidente semnale; asadar, sansele de a-si manifesta vreodata posesivitatea bat spre zero.

Balanta

Nativul Balanta este iubitul perfect: poti discuta despre absolut orice cu el, fara sa te temi ca nu te va intelege sau ca va face din tantar armasar. Va da semne de gelozie sau posesivitate foarte rar, fiind capabil sa inteleaga ca partenera sa este intr-atat de frumoasa si de inteligenta incat si alti barbati se simt atrasi de ea.

Scorpion

Pe nativul Scorpion il roade gelozia mult mai des decat te va lasa vreodata sa vezi, din mandrie. Sa nu te surprinda, asadar, daca vei avea parte de glumite acide din partea lui (dar nimic mai mult); acesta este felul sau, mai mult sau mai putin discret, de a-si manifesta gelozia.

Sagetator

Aidoma nativului Geaman, Sagetatorul adora libertatea, insa nu merge chiar atat de departe precum acesta. Desi nu va avea niciodata nimic de comentat referitor la programul jumatatii sale, isi va scoate imediat sagetile din tolba daca se va simti amenintat.

Capricorn

Capricornul te trateaza ca pe un bibelou pretios pe care trebuie sa il protejeze de lumea mare si rea. Poate fi placut un timp, intrucat te vei simti in siguranta in preajma lui, dar o asemenea existenta risca sa devina agasanta, mai ales ca vei avea parte si de scene frecvente de gelozie furibunda.

Varsator

Varsatorul este un tip cu care poti sa te distrezi pe cinste... eventual in fiecare zi, daca se poate! Nativul acestei zodii te va face sa te simti excelent mai mereu, insa nu si atunci cand vei dori sa petreci si tu putin timp de una singura sau cu prietenele tale... caz in care se va imbufna si va incerca sa te santajeze emotional.

Pesti

Nativul din zodia Pestilor este extrem de gelos, insa tine cont de sentimentele partenerei sale si este foarte empatic, astfel ca rareori va indrazni sa isi exprime adevaratele ganduri si pareri. Totusi, daca va considera ca este tradat, are toate sansele sa iste un scandal monstru si sa isi verse frustrarile acumulate in timp.

Sursa foto: stylelist.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea