Zodia ta si dragostea

#astrologie #horoscop #predictii #afectiune #horoscop dragoste #partener de cuplu

Cum iti arata ca te place, in functie de zodia lui

Vrei sa stii daca e indragostit de tine, fara sa il intrebi? Poti tine cont de caracteristicile zodiei de care apartine pentru a-ti da seama daca te place. Intrucat fiecare nativ se comporta diferit cand este indragostit, afla ce semne de afectiune iti trimite, inconstient, cel pe care il placi.

Berbec

Berbecii nu obisnuiesc sa se ascunda dupa degetul mic si sunt la fel de sinceri si de prompti in exprimarea sentimentelor. De cele mai multe ori, nativii in Berbec spun tare si raspicat daca le-ai picat cu tronc. Iar in situatiile foarte rare in care devin timizi, tot incearca sa sugereze, subtil, daca esti pe lista preferintelor lor, asa ca nu-ti face griji: vei afla, mai devreme sau mai tarziu.

Taur

Taurii sunt conservatori in foarte multe privinte, chiar si in ceea ce priveste declararea dragostei. Daca te place un Taur, va incerca sa te cucereasca prin toate mijloacele conventionale: iti va cumpara flori, se va arata interesat de preferintele tale, si, cu siguranta, va planifica din timp si in detaliu intalniri perfecte.

Gemeni

Cei nascuti in zodia Gemeni sunt predispusi catre exteriorizare, comunicare si chiar flirt. Le place sa fie in centrul atentiei si nu rateaza nicio ocazie. Insa toate acestea sunt superficiale si limitate, daca inculpatul nu este cu adevarat interesat de tine. In cazul in care te place, barbatul Gemeni va incerca sa directioneze discutiile catre o zona mai personala si mai intima.

Rac

Racii sunt familisti convinsi, asa ca tot ce implica incercari de a te proteja si de a te include in grupul lor social reprezinta semne ca esti vazuta ca o potentiala pereche. In momentul cand incearca sa te prezinte familiei sale, Racul deja si-a declarat atasamentul.

Leu

Nativilor in Leu le place sa dramatizeze si sa exagereze, asa ca unora le este dificil sa isi dea seama daca se intampla totul doar de dragul spectacolului sau de dragul unei anumite persoane. Atunci cand show-ul are un singur spectator, pe tine, poti fi sigura de afectiunea barbatului Leu.

Fecioara

Fecioarele sunt fiinte cat se poate de rationale si de practice, asa ca nu te astepta la gesturi marete prin care sa-si declare dragostea. Daca un barbat Fecioara reuseste sa se exteriorizeze in fata ta si este interesat si de ceea ce ai tu de spus, poti considera ca insemni ceva pentru el.

Balanta

Balantele tind sa fie echilibrate si corecte, motiv pentru care sentimentele lor sunt adesea confundate cu politetea. Insa, daca un barbat Balanta chiar te place, vei afla in momentul cand iti va da acces in lumea lui utopica, asa ca pregateste-te sa faci fata celor mai boeme si mai romantice gesturi.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte selectivi si nu isi vor pierde timpul cu oricine. Nu pentru ca sunt aroganti, ci pentru ca prefera sa-si canalizeze energia catre ceea ce le place. Asa ca, daca ai reusit deja sa atragi atentia unui Scorpion, poti fi sigura ca nu-i esti indiferenta.

Sagetator

Pentru acest nativ, viata sociala are o importanta majora, ii aloca timp si spatiu si o alimenteaza constant. Si tocmai pentru ca incearca sa o pastreze intacta, ia in considerare momentele cand fac sacrificii in acest sens, doar pentru a petrece timp cu tine.

Capricorn

Capricornii pot fi adesea rigizi si introvertiti, insa atunci cand se indragostesc, subtiaza scutul si fac eforturi sa isi deschida inima in fata ta. Un alt semn ca te place un barbat Capricorn este decizia sa de a-ti face loc in programul incarcat pe care il are.

Varsator

Varsatorii sunt spontani, asa ca nu te astepta la nimic conventional din partea lor. Barbatul Varsator poate schimba subiectul si tonul unei conversatii, doar pentru a testa daca te-ai potrivi in lumea lor excentrica. Daca te-a provocat deja, fii sigura ca te place.

Pesti

Spre deosebire de imprevizibilii zodiacului, Pestii sunt foarte usor de intuit. Odata indragostiti, acesti barbati te vor coplesi cu afectiune si vor face gesturi romantice, precum scrierea si dedicarea unui poem, sau chiar realizarea unui portret al tau, in functie de ce aptitudini artistice au.

Sursa foto: weheartit.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea