Zodia ta si dragostea

#cupluri nefericite #zodii nefericite #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Cupluri nefericite! Nu pot fi niciodata impreuna si sufera teribil daca se intalnesc

Oricat si-ar dori sa fie impreuna, dragostea este imposibila pentru aceste cupluri. Daca drumurile lor se intersecteaza ajung sa se indragosteasca nebuneste insa niciunul nu va rezista prea mult langa partener. In cele din urma relatia acestora se transforma intr-un calvar. Iata care sunt cupluri zodiacului ce nu pot fi niciodata impreuna!

Berbec - Scorpion

Berbecii si Scorpionii sunt extrem de diferiti, insa la inceput tocmai aceste diferente ii atrag. Atractia dintre cei foi este una de scurta durata, iar atat cat exista pot parea cuplul perfect. Traiesc momente pasionala, intense si stiu cum sa se bucure la maxim de clipele petrecute impreuna. Cu timpul insa, orgoliul celor doi nativi si dorinta acestora ca celalalt sa se supuna intr-o relatie va duce la certuri de proportii. In cele din urma, cei doi vor ajunge rapid la despartire din cauza neintelegerilor, chiar daca se iubesc nespus.

Sursa foto: maxpixel.freegreatpicture.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare