Zodia ta si dragostea

#compatibilitati zodii dragoste #astrologie #compatibilitatii zodii

Expertul Acasa.ro, astrolog Andreea Dinca: Cu cine te potrivesti in dragoste, in functie de zodie

Iubirea este unul din principalele motive pentru care oamenii apeleaza la un astrolog. Astrologia va poate oferi o anumita perspectiva cu privire la compatibilitatea in dragoste. Indiferent de semnul zodiacal in care sunteti, puteti fi compatibil cu oricine daca iubirea este puternica iar dorinta de a fi fericit depaseste orgoliul, egoismul, punctele de vedere diferite etc. Astfel, gradul de compatibilitate indica cat de usor se pot intelege doua zodii, armonia intr-o relatie se atinge mai usor pentru cei cu un grad de compatibilitate ridicat si este mai mult de munca, se depunde un efort mai mare pentru a avea o relatie placuta si armonioasa pentru cei cu un grad de compatibilitate scazut.

In iubire nu exista reguli, acolo unde exista dragoste sincera si adevarata, orice relatie poate sa functioneze indiferent de gradul de compatibilitate dintre zodii. Metoda de verificare cea mai des intalnita, pentru a afla cat de bine ne intelegem cu o persoana in functie de semnul in care se afla Soarele, se bazeaza pe element, exista 4 elemente (Foc, Pamant, Apa si Aer). Totodata se ia in considerare si semnul opus.

Berbec

Indrazneti, plini de entuziasm, mereu in cautare de aventura si iubire, Berbecii isi doresc sa cucereasca partenerul, se indragostesc la prima vedere si de multe ori incep rapid relatiile, fara sa mai piarda timpul. Sexualitate puternica, spontani, demonstrativi si generosi cu persoana iubita, reusesc sa constuiasca relatii de durata daca partenerul stie sa mentina aprins focul pasiunii. Se cearta foarte usor, fiind impulsivi si incapatanati insa le trece destul de usor.

Compatibilitate favorabila

Berbec – Balanta, Leu, Sagetator, Gemeni, Varsator

Compatibilitate buna

Berbec – Taur, Fecioara, Scorpion, Pesti, Berbec

Compatibilitate redusa

Berbec – Rac, Capricorn

Taur

Persoane foarte romantice, tandre si senzuale, se indragostesc destul de greu insa atunci cand ajung sa iubeasca sunt foarte stabile in sentimente, depun mult efort ca relatia sa functioneze, nu renunta atunci cand apare monotonia. Sinceri si loiali, parteneri de incredere, blanzi, atenti cu partenerul, cauta sa creeze o atmosfera armonioasa in cuplu, iubesc intens si au nevoie de siguranta si stabilitate. Uneori sunt posesivi si gelosi, traditionalisti, inclinati catre lux, placere, confort.

Compatibilitate favorabila

Taur – Scorpion, Fecioara, Capricorn, Rac, Pesti

Compatibilitate buna

Taur – Berbec, Balanta, Sagetator, Gemeni, Taur

Compatibilitate redusa

Taur – Leu, Varsator

Gemeni

Plini de viata, sociabili si vorbareti, se fac usor placuti si remarcati, adora flirtul si vor sa cunoasca mai mult inainte de a intra intr-o relatie serioasa, sunt genul libertin si iubitor de distractie. Au nevoie de un partener inteligent, vesel si creativ, caruia sa ii placa jocurile seductiei si aventura, care sa ii stimuleze intelectual si cu care sa comunice deschis, au nevoie mereu de schimbare si noutate deoarece se plictisesc repede. Stiu sa-si exprime frumos sentimentele, verbal sau in scris.

Compatibilitate favorabila

Gemeni – Sagetator, Balanta, Varsator, Berbec, Leu

Compatibilitate buna

Gemeni – Taur, Rac, Scorpion, Capricorn, Gemeni

Compatibilitate redusa

Gemeni – Fecioara, Pesti

Rac

Acesti nativi sunt precauti in dragoste, sunt foarte sensibili, vulnerabili, capabili de sentimente puternice, deseori le este teama sa nu sufere si nu arata ceea ce simt, sunt secretosi. Se dedica total atunci cand intra intr-o relatie de dragoste, loiali, atenti, blanzi, isi doresc mult sa-si intemeieze o familie, au nevoie de un partener stabil, romantic care sa ii faca sa se simta in siguranta, protejati, sa le demonstreze ca ii iubesc. Uneori sunt posesivi, gelosi, emotivi si melancolici.

Compatibilitate favorabila

Rac – Capricorn, Pesti, Scorpion, Taur, Fecioara

Compatibilitate buna

Rac – Leu, Sagetator, Gemeni, Varsator, Rac

Compatibilitate redusa

Rac – Berbec, Balanta

Leu

Leii sunt indragostitii zodiacului, traiesc pentru a avea fluturi in stomac, au nevoie de dragoste ca de aer. Persoane romantice, patimase, demonstrative, adora declaratiile de dragoste si au o capacitate imensa de a oferi iubire. Generosi, tandri, loiali, sinceri, veseli si creativi, le place sa flirteze si sa fie admirati, isi doresc sa fie in centrul atentiei partenerului, sa aiba ochi doar pentru ei, uneori pot incerca sa domine si sa conduca relatia, inclinati catre drama.

Compatibilitate favorabila

Leu – Varsator, Berbec, Sagetator, Gemeni, Balanta

Compatibilitate buna

Leu – Rac, Fecioara, Capricorn, Pesti, Leu

Compatibilitate redusa

Leu – Scorpion, Taur

Fecioara

Cei nascuti in aceasta zodie sunt de multe ori timizi, seriosi, pretentiosi si selectivi, pot prefera singuratatea daca nu gasesc partenerul pe care si-l doresc. Fecioarele vor sa fie impresionate, sa aiba iubirea perfecta, sa traiasca in relatii stabile, functionale, sa constuiasca alaturi de celalalt. Cauta multe calitati in partener, analizeaza in permanenta si nu trece cu vederea niciun defect, poate fi destul de critica in iubire. Isi surprind mereu perechea cu gesturi romantice si pasionale.

Compatibilitate favorabila

Fecioara – Pesti, Taur, Capricorn, Rac, Scorpion

Compatibilitate buna

Fecioara – Berbec, Leu, Balanta, Varsator, Fecioara

Compatibilitate redusa

Fecioara – Gemeni, Sagetator

Balanta

Fermecatoare si romantice, Balantele sunt vesnic indragostite, persoane pline de pasiune si rafinament, atrag dragostea si privirile tuturor, atrage sexul opus. Frumoase, blande si delicate cauta sa pastreze armonia in relatie, se simt cel mai bine in cuplu, nu le place deloc singuratatea, uneori fac compromisusi si sacrificii de dragul partenerului. Loiale, se dedica in totalitate nevoilor celuilalt, uneori uitand de propriile nevoi. Au nevoie sa se simte iubite, apreciate, rasfatate.

Compatibilitate favorabila

Balanta – Berbec, Gemeni, Varsator, Leu, Sagetator

Compatibilitate buna

Balanta – Taur, Fecioara, Scorpion, Pesti, Balanta

Compatibilitate redusa

Balanta – Rac, Capricorn

Scorpion

Scorpionii sunt irezistibili, magnetici, provocatori, cei mai misteriosi din tot zodiacul, o enigma care atrage foarte mult sexul opus. Atunci cand iubesc, sentimentele sunt profunde si iau relatia in serios, se dedica total, trup si suflet. Le place sa-si cucereasca partenerul, sa-l domine, nu se lasa batuti pana nu-si ating scopul. Uneori se sacrifica in numele dragostei, isi demonstreaza sentimentele, pot manipula cu usurinta sau pot deveni gelosi.

Compatibilitate favorabila

Scorpion – Taur, Rac, Fecioara, Capricorn, Pesti

Compatibilitate buna

Scorpion – Berbec, Gemeni, Balanta, Sagetator, Scorpion

Compatibilitate redusa

Scorpion – Leu, Varsator

Sagetator

Sagetatorii sunt intotdeauna gata pentru o noua aventura, iubesc libertatea si petrecerile, tocmai din acest motiv se feresc mult timp de relatiile serioase sau complicate. Plini de entuziasm, optimisti, creativi si cu simtul umorului puternic dezvoltat, isi doresc un partener deschis, sincer si dornic de distractie, care sa ii impartaseasca aceleasi filosofii de viata. Poate cauta mult timp partenerul ideal, avand tendinta de a fi instabili, de a nu respecta regulile.

Compatibilitate favorabila

Sagetator – Gemeni, Berbec, Leu, Balanta, Varsator

Compatibilitate buna

Sagetator – Taur, Rac, Scorpion, Capricorn, Sagetator

Compatibilitate redusa

Sagetator – Fecioara, Pesti

Capricorn

Persoane atente, serioase si responsabile in societate insa fermecatoare, blande si pasionale in relatiile de iubire. Capricornii nu se indragostesc la prima vedere insa atunci cand isi ofera inima o fac pentru totdeauna, sunt stabili in dragoste si loiali, construiesc pe termen lung. Chiar daca relatia are si perioade neprietenoase sau cu multe provocari, acestia nu renunta si fac lucrurile sa functioneze. Prefera sa-si demonstreze sentimentele prin fapte, nu prin vorbe.

Compatibilitate favorabila

Capricorn – Rac, Taur, Fecioara, Scorpion, Pesti

Compatibilitate buna

Capricorn – Gemeni, Leu, Sagetator, Varsator, Capricorn

Compatibilitate redusa

Capricorn – Berbec, Balanta

Varsator

Varsatorii sunt persoane independente care pun mare pret pe libertate si cauta un partener care sa ii inteleaga si care sa le fie si prieteni, nu doar parteneri de cuplu. Foarte atragatori, pasionali, isi doresc sa descopere mereu ceva nou la partener, sa fie surprinsi si incitati. Se pot implica in relatii extravagante, viseaza sa traiasca o poveste de iubire unica, pot sta intr-o relatie foarte mult pana se hotarasc sa se casatoreasca. Imprevizibili, rebeli, fug de partenerii posesivi sau gelosi.

Compatibilitate favorabila

Varsator – Leu, Berbec, Gemeni, Balanta, Sagetator

Compatibilitate buna

Varsator – Rac, Fecioara, Capricorn, Pesti, Varsator

Compatibilitate redusa

Varsator – Taur, Scorpion

Pesti

Pestii sunt visatori, isi doresc sa traiasca o poveste de dragoste rupta din stele, sunt romantici si idealisti, iubesc intens si traiesc pentru a oferi iubire, mangaiere, tandrete. Plini de compasiune, spirit de sacrificiu, fac orice este necesar pentru buna functionare a relatiei, in dragoste sunt blanzi, protectori, generosi, intelegatori si mereu atenti la nevoile celui drag. Capabili de sentimente puternice, pot suferi foarte usor dezamagiri in dragoste, fug de realitate si se inchid in ei.

Compatibilitate favorabila

Pesti – Fecioara, Taur, Rac, Scorpion, Capricorn

Compatibilitate buna

Pesti – Berbec, Leu, Balanta, Varsator, Pesti

Compatibilitate redusa

Pesti – Gemeni, Sagetator

Sursa foto: cosmopolitan.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Articole din zodia-ta-si-dragostea