Zodia ta si dragostea

#dragoste #astrologie #horoscop #zodii #predictii #ghinion dragoste

Ghinionul tau in dragoste, in functie de zodie

De cate ori nu ai auzit expresia "am ghinion in dragoste"? Unii nativi sunt mai putin norocosi in amor decat ceilalti, in functie de influentele pe care astrele le au asupra destinului propriu. Afla in care dintre cele doua extreme te afli!


Berbec

Berbecii pot ajunge sa aiba ghinion in dragoste, din pricina propriei incapatanari. Vor totul de la inceput, sunt dominatori si impulsivi, deci au tendinta sa dea cu piciorul norocului, inainte ca relatia sa inceapa sa se concretizeze. Cu o atitudine mai relaxata si mai multe flexibilitate, ghinionul pleaca de la usa Berbecilor.


Taur

Pentru tine, norocul si ghinionul in dragoste sunt doua lucruri pe care le controlezi destul de bine. Ai ghinion cand te interiorizezi si refuzi sa primesti pe cineva alaturi de tine si ai noroc in momentele in care iti arati latura cea mai frumoasa a personalitatii si te decizi sa faci eforturi ca lucrurile sa functioneze.


Gemeni

In cazul tau, ghinionul si norocul vin pe rand in viata ta. Daca treci printr-o experienta foarte neplacuta in dragoste, care te lasa fara resurse de a mai iubi din nou, astrele te ajuta sa iti recapeti fericirea personala mai curand decat crezi. Firea ta adaptabila si pozitiva te ajuta sa atragi energii benefice si sa alungi norisorii negri de pe cerul iubirii tale.


Rac

Nu esti tocmai cel mai norocos nativ in dragoste, pentru ca ghinionul ti-l faci adesea cu mana ta. Odata ce te marcheaza o relatie, tinzi sa ramai captiv in ea si dupa ce se incheie. De aici, obsesia pentru trecut si "persoana perfecta" iti poate aduce multe deziluzii, pe care le poti interpreta ca "ghinion".


Leu

Din pacate, norocul nu este punctul tau forte in dragoste. Ai asteptari uneori nerealiste de la potentialii parteneri, tinzi sa ii alegi pe cei mai nepotriviti pentru tine, suferi destule dezamagiri si tinzi sa dezvolti un pesimism accentuat din cauza lor. Incearca sa lasi garda jos si sa judeci oamenii mai putin dupa aparente si mai mult dupa esenta persoanei lor.


Fecioara

In general, viata ta personala este una linistita, implinita si lipsita de provocari majore. Esti o persoana norocoasa in amor, atat gratie astrelor care te protejeaza, cat si firii tale pragmatice, care stie intotdeauna ce vrea si nu se multumeste niciodata decat cu ce poate fi mai bun.


Balanta

Esti ca un magnet pentru persoanele care isi doresc relatii pasagere cu sexul opus, din pricina firii tale jucause si visatoare. Te indragostesti prea repede de persoanele nepotrivite si ajungi sa spui ca ai numai ghinion in amor. Solutia este sa iti lasi curtezanii sa vina la tine, fara sa ii mai urmaresti tu. Norocul iti va surade in cele din urma!


Scorpion

Nu te poti plange ca duci lipsa de noroc in amor, cata vreme reusesti sa cuceresti pe oricine si sa ajungi sa iti domini orice partener. Problemele tale apar atunci cand faci o obsesie din incercarea de a obtine tot ce doresti, punct in care devii greu de suportat in cuplu. Norocul vine intotdeauna la tine, dar ai grija sa nu il izgonesti.


Sagetator

Sagetatorii sunt nativi foarte norocosi, inclusiv in dragoste. In viata lor apare aproape intotdeauna acea persoana care sa ii completeze perfect, iar marele lor merit este ca stiu sa o tina aproape. Singurele surse de ghinion pot proveni din tendinta acestor nativi de a fi putin imaturi, deci de a face alegeri mai putin inspirate in amor.


Capricorn

Nu poti spune ca astrele lucreaza neaparat in favoarea ta pe plan personal, insa nici nu iti saboteaza fericirea. Ele te ajuta sa fii mereu cu capul pe umeri si sa alegi cu multa atentie un partener, astfel incat sa te feresti de suferinta si dezamagiri. Episoadele dureroase te fac cu atat mai intelept.


Varsator

Varsatorii sunt cu adevarat norocosi in dragoste, caci ghinionul in cazul lor apare in general in alte arii ale vietii. Acesti nativi se bucura de o viata sentimentala aparte, pentru ca stiu sa iubeasca si sa se lase iubiti.


Pesti

Pentru Pesti, drumul dragostei este intotdeauna pavat cu obstacole si ghinioane. Primele relatii esueaza de multe ori, din pricina naivitatii acestor nativi sensibili si spirituali. Pentru dobandirea fericirii in amor, Pestii trebuie sa lupte indelung, cu morile de vant chiar, insa o fac de regula cu pasiune si determinare.

Sursa foto: fanpop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului