Zodia ta si dragostea

#dragoste #dragoste 2014 #horoscop 2014 #horoscop dragoste 2014

Horoscop dragoste 2014: cum te va surprinde noul an pe plan amoros

Horoscopul dragostei 2014 iti dezvaluie care sunt aspectele astrologice care influenteaza casa relatiilor sentimentale, a casniciei si a sexualitatii din zodia ta. Afla in ce masura te vor favoriza astrele anului viitor din punct de vedere afectiv si ce poti face pentru a te bucura de iubire la maximum in anul 2014!

Berbec

In prima parte a anului, planeta Marte te va face sa iubesti cu intensitate si ardoare, dar si sa te angajezi in conflicte intime aprinse. Este posibil sa adopti o atitudine certareata, ba chiar agresiva, care sa iti saboteze armonia sentimentala. In luna aprilie, conflictele pot lua proportii majore, existand pericolul unei despartiri. Din vara, lucrurile se linistesc, datorita lui Jupiter care iti aduce mai mult entuziasm si noroc pe plan afectiv.

Taur

Viata ta amoroasa in 2014 va fi dominata de un aer mai matur, mai serios si mai rabdator. Saturn iti insufla o atitudine retinuta, tematoare, foarte calculata si lipsita de spontaneitate. Desi precautia iti poate fi de folos in anumite momente, tot ea poate sa duca si raceala in cuplu. Daca relatia ta de cuplu nu este una solida, se poate desface pana la jumatatea anului. Abia iunie 2014 iti aduce mai multa relaxare si senzualitate, urmata de luna septembrie, care vine cu pasiune si decizii importante.

Gemeni

Pentru tine, anul 2014 poate fi foarte palpitant, datorita tranzitului plantei Marte in casa erotismului zodiei tale. Vei avea mai mult apetit sexual ca de obicei, vei dori sa experimentezi mai mult, sa gusti adrenalina si sa lasi instinctele primare sa te domine. Viata ta sexuala va fi resuscitata din plin, ceea ce nu poate fi decat de bun augur pentru tine. Din luna iulie, lucrurile intra intr-un ritm mai relaxat.

Rac

Pana in luna iulie 2014, te vei simti coplesit/a de emotii. Jupiter te face mai dornic de senzatii unice, actiune, aventura si nou. Pluto iti transmite in acelasi timp mai multa intensitate si dramatism, exigente si obsesii. Vei simti ca treci de la o extrema la cealalta prea brusc, ceea ce ti se va parea foarte obositor. In august, este posibil sa iei decizii transante, care sa iti schimbe radical viata.

Leu

Prima jumatate a anului 2014 vine cu multa pace si liniste pentru zodia ta. Nu se anunta evenimente majore, ba chiar multa stabilitate. Te vei concentra mai degraba pe aspectele mai putin romantice ale relatiei, precum locuinta sau bunurile pe care le achizitionezi. Urmeaza apoi o perioada in care vei simti ca vrei mai multa afectiune si tandrete. Abia din iulie incepi sa ai o mai mare pofta de viata, caci instinctul tau sexual prinde din nou proportii.

Fecioara

In 2014, mintea si inima ta vor fi in deplina conexiune. Vei fi atras/a de inteligenta partenerului, de modul sau de a-ti stimula gandirea si imaginatia. Vei avea mereu cuvintele la tine si vei fi atragator/oare tocmai prin lucrurile sexy pe care le spui. Neptun te poate face cam idealist/a, asa ca ai grija sa nu iei decizii pripite pe termen lung. In 2014, este foarte posibil te autocunosti mai bine si sa iti descoperi adevaratul potential sexual.

Balanta

Uranus continua si in 2014 sa iti aduca trepidatii si schimbari extreme de situatie in viata personala, de aceea ai nevoie de multa putere de adaptare si toleranta pentru a evita esecurile. Pe de o parte, vei simti nevoia unei mai mari exaltari sexuale, iar pe de alta parte, este posibil sa exagerezi cu atitudinea conflictuala. Multa bunavointa te poate ajuta sa reinstaurezi armonia sentimentala in viata ta.

Scorpion

Planeta Neptun in casa iubirii tale iti aduce, in 2014, mai mult romantism si mai multa speranta decat credeai ca te caracterizeaza. Astfel, inima ta iti poate dicta ceva, iar ratiunea altceva. Iti va fi greu sa te decizi pe cine sa asculti, de aceea s-ar putea sa ajungi sa nu mai stii ce vrei cu adevarat. In aprilie, vei simti cum romantismul iti infrumuseteaza viata, iar lunile de vara vor fi dominate de impliniri si pace.

Sagetator

Uranus iti va aduce schimbari neprevazute in dragoste, rasturnari de situatie, pulsiuni neobisnuite si obstacole cu care vei avea senzatia ca nu te-ai mai confruntat pana acum. In prima parte a anului, s-ar putea ca viata ta amoroasa sa se schimbe in mod radical, mai ales din punct de vedere sexual. Aceleasi turbulente pot fi pentru tine un prilej perfect de a te cunoaste mai bine si de a explora noi teritorii.

Capricorn

In prima jumatate a anului 2014, dragostea va fi cea mai importanta pentru tine. Te vei concentra pe viata in doi, spatiul domestic si armonia din el. Jupiter iti poate aduce mai multa deschidere afectiva, pana in punctul in care ai putea sa exagerezi. Daca te afli intr-o relatie care iti ingradeste libertatea, este posibil sa evadezi pana in vara din aceasta. In general, anul 2014 iti poate aduce realizari relationale, dar si cateva neplaceri pe care va trebui sa le gestionezi cu intelepciune.

Varsator

Venus se afla in casa a 12-a a zodiei tale, ea a misterului si a obscuritatii. Acest lucru inseamna ca, pana pe 5 martie 2014, vei avea o atitudine trista si ascunsa in cuplu, astfel ca pot sa apara dezamagiri, despartiri sau traume relationale. La fel de posibila este intemeierea unei relatii interzise, plina de intrigi. Abia in luna iulie, Jupiter intra in casa relatiilor si aduce multe impliniri si surprize placute.

Pesti

Neptun se va afla o perioada lunga in zodia ta, aducandu-ti multe beneficii pe plan sentimental. Este posibil sa investesti mai multe sentimente in relatia de cuplu decat o faci de obicei. Jupiter iti da mai mult curaj si o putere mare de seductie, ceea ce inseamna ca experientele tale erotice vor fi memorabile. Spre sfarsitul anului, dragostea va avea legatura cu prieteniile pentru tine, iesirile in medii sociale si calatoriile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea