Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop dragoste #horoscop

HOROSCOP dragoste 25-31 ianuarie. Comunicarea este cheia fericirii, nu va neglijati partenerii

Ultima saptamana din ianuarie aduce surprize in plan sentimental pentru multe zodii. Profitati de ultimele zile cu Mercur in mers direct pentru a stabili o comunicare fructuoasa in cuplu.

HOROSCOP dragoste 25-31 ianuarie. Previziuni pentru fiecare zodie

Neptun formeaza cuadraturi cu nodurile lunare si ne pregateste situatii desprinse mai degraba din vis, iar Venus si Pluto lucreaza la schimbari majore in plan sentimental.

HOROSCOP 25-31 ianuarie BERBEC

Ai parte de un inceput de saptamana dinamic si cu multa pasiune. Simti nevoia sa iti exprimi senzualitatea si sexualitatea. Ai o dispozitie pozitiva si comunici foarte bine cu partenerul. Atitudinea concilianta te ajuta sa indeplinesti toate nevoile partenerului.

Berbecii singuri ar putea avea parte de ceva actiune cu o persoana pe care au cunoscut-o recent sau poate abia acum vor cunoaste pe cineva care le va starni interesul.

HOROSCOP 25-31 ianuarie TAUR

Relatia ta trece printr-o perioada favorabila, iar faptul ca reusiti sa comunicati foarte bine in cuplu face ca lucrurile sa mearga din ce in ce mai bine. Acorda-i timp partenerului, petreceti impreuna timpul liber pentru a va relaxa si a va reincarca impreuna bateriile.

Taurii singuri au o stare buna, petrec timp de calitate cu prietenii si energia buna pe care o emana ar putea atrage un potential partener.

HOROSCOP 25-31 ianuarie GEMENI

Este momentul sa lucrezi la imbunatatirea lucrurilor in plan amoros. Vointa care te caracterizeaza va fi suficient de puternica pentru a reusi sa restabilesti o buna comunicare in cuplu si sa rezolvi anumite aspecte impreuna cu partenerul, pentru a gasi un echilibru.

Gemenii aflati in cautarea jumatatii ar trebui sa fie pregatiti pentru o schimbare spectaculoasa in plan sentimental.

HOROSCOP 25-31 ianuarie RAC

In zilele urmatoare va fi nevoie de eforturi mari pentru a gasi un echilibru intre viata personala si cea profesionala. Ai grija sa nu iti neglijezi partenerul, chiar daca este greu sa iti faci timp pentru viata de cuplu pentru ca deja aceasta situatie treneaza de ceva timp, iar prapastia dintre voi s-ar putea adanci.

HOROSCOP 25-31 ianuarie LEU

Ai parte de o saptamana interesanta in plan amoros. Nevoia de a experimenta emotii noi te face extrem de creativ in cuplu, draga Leule. Poate pregatesti ceva usor nebunesc pentru a-ti surprinde partenerul, vrei sa rupi rutina cu o experienta "picanta" si sa schimbi putin regulile jocului.

Leii care nu sunt intr-o relatie ar trebui sa fie pregatiti sa se indragosteasca la prima vedere!

HOROSCOP 25-31 ianuarie FECIOARA

Viata amoroasa este marcata de probleme si anxietate. Ai senzatia ca iti neglijezi partenerul sau ca nu reusesti sa ajungi la el in ultima vreme, asa ca iti vei petrece timpul incercand sa gasesti noi cai de comunicare si de a va apropia. Nu ezita sa te deschizi, daca vrei sa ti se raspunda cu aceeasi moneda.

Fecioarele singure reusesc sa isi inabuse inhibitiile si se lasa ghidate de spiritul de aventura. Spontaneitatea te va ajuta cu siguranta sa te distrezi.

HOROSCOP 25-31 ianuarie BALANTA

Traversezi o perioada buna in plan sentimental, te bucuri de tot interesul partenerului, comunicati bine si verbal, si nonverbal, iar atmosfera in cuplu este una armonioasa.

Daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, ai rabdare! Lucrurile sunt pe cale sa se schimbe.

HOROSCOP 25-31 ianuarie SCORPION

Viata amoroasa este putin tensionata in aceste zile. Incearca sa nu te concentrezi pe probleme din trecut si sub nicio forma nu cauta sa provoci conflicte si neintelegeri. Sfarsitul de saptamana iti aduce pace si liniste, iar momentele de intimitate de care te vei bucura impreuna cu partenerul iti vor reda increderea in tine si in relatie.

Scorpionii singuri au o perioada de calm, iar caldura pe care o emana le da o aura de disponibilitate, ceea ce poate atrage ceva ce poate fi inceputul unei povesti de dragoste.

HOROSCOP 25-31 ianuarie SAGETATOR

Viata de cuplu merge struna, dar simti nevoia sa iti recuceresti partenerul. Pasiunea pe care o investesti in relatie reaprinde scanteia dintre voi.

Ai o senzualitate aparte in aceasta perioada, ceea ce iti este de folos mai ales daca esti un Sagetator fara pereche. Ai un farmec irezistibil care te va ajuta sa faci cuceriri noi, asa ca nu refuza nicio ocazie de a iesi in lume.

HOROSCOP 25-31 ianuarie CAPRICORN

Relatia ta nu a fost prea "roz" in ultima vreme, asa ca ai putea profita de aceasta perioada pentru a discuta despre acele lucruri care au pus distanta intre voi. Desi nu te asteapta discutii prea placute, este mai bine sa comunici cu partenerul, decat sa interiorizezi, sa fii trist si pesimist. Daca reusiti sa dialogati constructiv, lucrurile vor sta mult mai bine intre voi.

Capricornii singuri au sansa sa dezvolte relatia cu o persoana interesanta pe care au cunoscut-o recent. Comunicarea este punctul vostru forte si ar trebui sa o folositi in avantajul vostru.

HOROSCOP 25-31 ianuarie VARSATOR

Intri intr-o perioada de renastere in plan sentimental. Daca esti intr-o relatie, vei incerca sa elimini toate acele obstacole care stau in calea fericirii voastre si a evolutiei ei.

Varsatorii singuri s-au saturat sa astepte jumatatea si sunt dispusi sa riste putin pentru a putea castiga; profitati de aceasta stare pentru a iesi din zona de confort si cu siguranta veti avea parte de momente placute.

HOROSCOP 25-31 ianuarie PESTI

Ai o stare pozitiva si acest lucru se reflecta din plin asupra relatiei de cuplu. Ai energia necesara pentru a face fata tuturor greutatilor si provocarilor. Trebuie, totusi, sa comunici mai bine cu partenerul pentru a putea proteja ceea ce ati construit, deoarece tacerea poate fi interpretata gresit.

Pestii singuri ar putea avea parte de ceva actiune, insa doar de ei depinde cum vor evolua lucrurile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare