Horoscopul italian al zeului Amor: ce spune despre tine!

Zodia ta si dragostea

#astrologie #horoscop #predictii #amor #horoscop dragoste #predictii dragoste #horoscop italian #zeita amor

Horoscopul italian al zeului Amor: ce spune despre tine!

Amor (Cupidon) este zeitatea de origine romana a dragostei, venerata inca in zilele noastre, nu atat in sensul credintei si al inchinarii, cat in cel al romantismului pe care il transmite legenda acestuia.

Horoscopul italian al zeului Amor este o modalitate, cu origini in Roma antica, de a descifra si descrie personalitatea si caracterul oamenilor in functie de data nasterii. 

Dupa cum sugereaza si numele acestuia, se axeaza mai mult pe analizarea laturii amoroase din viata fiecarei persoane si mai putin pe cea financiara, profesionala sau a sanatatii.

Horoscopul italian al zeului Amor imparte oamenii in 5 grupe zodiacale, in functie de data nasterii lor.

Astfel, persoanele nascute in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 fac parte din grupa A.

Persoanele nascute in zilele de 2, 7, 12, 17, 22 si 27 se inscriu in categoria B a zodiacului italian.

Cei care s-au nascut intr-una din zilele de 3, 8, 13, 18, 23 sau 28 formeaza categoria C a horoscopului amoros.

Persoanele a caror data de nastere este intr-una din zilele de 4, 9, 14, 19, 24 sau 29 fac parte din grupa D.

Cei nascuti in zilele de 5, 10, 15, 20, 25 si 30 formeaza grupa E.

Iata care sunt caracteristicile si predispozitiile tale amoroase, in functie de data nasterii tale, conform horoscopului italian al lui Amor:

Nativii din grupa zodiacala A

Cei nascuti in aceasta categorie zodiacala sunt pur si simplu indragostiti de ideea de dragoste. Li se aprind calcaiele foarte repede si sunt foarte optimisti si entuziasti in ceea ce priveste noile relatii. Atitudinea lor ii ajuta sa isi faca foarte multi prieteni si sa fie mereu inconjurati de oameni calzi si iubitori.

In viata de cuplu, acesti nativi pot fi uneori impulsivi, sunt mereu nelinistiti si plini de indoieli la inceputul unei relatii, iar confirmarile in dragoste sunt tot ce le trebuie pentru a fi fericiti. Sunt foarte tandri cu partenerii lor si stiu sa le ofere acestora tot sprijinul de care au nevoie.

Nativii din grupa zodiacala B

Cei din aceasta categorie sunt visatori si romantici incurabili. Le place sa-si faca planuri si se intampla foarte rar sa nu si le duca la bun sfarsit. Sunt persoane rationale, care stiu cand si mai ales cum sa actioneze in dragoste.

Atitudinea fata de partenerii lor este de sustinere, insa nu ii lipsesc pe cei iubiti nici de gesturi dragastoase si de pasiune.

Nativii din grupa zodiacala C

Cei nascuti in aceasta categorie astrologica sunt ceva mai rezervati decat ceilalti nativi ai horoscopului lui Amor. Ei nu isi ofera sentimentele pe tava fara sa aiba vreo garantie, insa atunci cand o fac, o fac cu tot sufletul.

Acesti nativi se bucura si trag invataturi din tot ceea ce li se intampla si stiu sa ia lucrurile ca atare, fara a dramatiza prea mult atunci cand sunt supusi la suferinte din amor. Sunt firi intelepte care stiu sa profite de orice experienta pentru a mai invata ceva.

Nativii din grupa zodiacala D

Persoanele nascute sub influenta categoriei D a horoscopului italian amoros sunt poate cele mai increzatoare in existenta sufletelor pereche. Daca esti nascuta in aceasta zodie, cu siguranta stii exact cum vrei sa fie jumatatea ta si nu esti dispusa sa faci rabat de la calitate.

Esti o familista convinsa si iti faci planuri din timp in ceea ce priveste evolutia relatiilor tale. Iti pui mereu partenerul pe primul plan si tinzi sa devii usor dependenta de el.

Nativii din grupa zodiacala E

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt vesnic indragostite. Ele cad cu usurinta in plasa sentimentelor si sunt uneori naive. Nu se intampla tocmai rar sa fie ranite in dragoste, tocmai pentru ca se dedica intru totul relatiilor si partenerilor lor si uita de propriile placeri si interese.

Sunt foarte loiale si implicate, capabile sa faca eforturi si chiar sacrificii pentru ca relatiile lor sa functioneze. Din aceasta cauza, li se poate intampla sa acumuleze frustrari si sunt predispuse la mici depresii, daca nu invata sa-si gestioneze mai bine sentimentele si comportamentul amoros.

Sursa foto: destinationido.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului