Horoscop lunar

#martie 2017 # horoscop lunar 2017 #horoscop lunar martie 2017 #horoscop lunar martie #horoscop lunar dragoste #horoscop dragoste #predictii #zodii #horoscop #horoscop lunar #astrologie #dragoste

Horoscopul lunii martie 2017! Viata amoroasa a zodiilor. Se anunta despartiri si noi inceputuri

Luna martie, vine pentru nativii zodiacului atat cu surprize placute cat si cu unele mai putin placute, in plan sentimental. Viata acestora va fi zdruncinata de astre si doar cele mai solide cupluri isi pot continua drumul, impreuna. In vreme ce pentru unii nativi se anunta despartiri, pentru altii de anunta noi inceputuri si chiar casatorii. Afla ce ti-au pregatit astrele in plan amoros pentru luna martie 2017, in functie de zodie.

Berbec

Berbecii vor avea o luna plina de surprize in viata sentimentala. Au o viata sociala intensa, iar acest lucru le intareste legatura cu partenerul de cuplu. Nu totul este roz insa, deoarece, probleme mai vechi, ramase nerezolvate vor reiesi la iveala. Nativii reiau legatura cu persoane pe care nu le-au vazut de mult timp. Cei singuri se pot intalni cu iubiri din trecut si exista sanse mari ca acestea sa reinvie.

 

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-lunar

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro