Zodia ta si dragostea

#dragoste Gemeni #dragoste astrologie #gemeni #astrologie

Maria Sarbu, astrolog: Cum iubeste barbatul Gemeni?

Maria Sarbu, astrolog: Cum iubeste barbatul Gemeni?

Barbatul Gemeni este un romantic curajos, uneori disipand energia pe mai multe relatii din nevoie de comunicare si stimulare intelectuala foarte activa, fara de care el nu poate evolua.


In casa are nevoie de igiena si multe lucruri mici pe care le pastreaza cu drag, este un perfectionist si un critic cu ochi de soacra, desi se poate multumi uneori cu putin, privind confortul sau rolul lui in camin.
Il poti pastra daca il completezi cu veselie, incredere si optimism.
Este sensibil, nu suporta minciuna, cunoaste stabilitatea si poate ca nu este lucrul cel mai important pentru el, asa cum nu este nici acela de a fi pragmatic sau sa fie mereu cu picioarele pe pamant. Mai degraba este un visator care sta mult pe ganduri, care se poate enerva foarte usor, care poate nu stie exact ce anume vrea cu adevarat si care pune foarte mare accent pe spontaneitate, dezinvoltura, prospetime, idei si inteligenta.
Se frustreaza usor si tine minte, poate sa te ierte, dar nu uita, mai degraba uita lucurile frumoase decat pe cele care i-au deranjat sirul gandurilor sau al asteptarilor.
Atunci cand iubeste comunica mai putin si isi pierde spontaneitatea iar dupa primele certuri serioase deja se pune in garda, in stare de autoaparare si revine la nevoia de confirmare cu mai multa convingere, cautand chiar nod in papura, indiferent ce ii spune inima.
Se rupe greu dintr-o relatie si daca reuseste isi va cauta aceeasi stimuli in altcineva sperand sa retraiasca povestea mai frumos, dar pastrand garda ridicata si atent la indicii.
Are nevoie sa inteleaga si sa fie inteles, de aceea este posibil sa ramana cu lucruri nediscutate sau nelamurite peste care nu stie cum sa treaca.
Uneori vrea sa se izoleze si se simte deranjat daca intri in spatiul lui personal, iar atunci cand greseste vrea sa il intelegi si sa il ierti, altfel va tine inadins sa mai greseasca si alte dati, sau sa te pedepseasca gresind.

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

  •  
  •