Zodia ta si dragostea

#dragoste zodii #taur #zodii #astrologie

Maria Sarbu, astrolog: O femeie aparte, femeia Taur

Maria Sarbu, astrolog: O femeie aparte, femeia Taur

Una dintre cele mai fericite femei, tocmai pentru fertilitatea ei, adesea mama de baieti si mereu o personalitate daruita, femeia Taur este una dintre acele femei care duc mai departe peste secole geneticul familiei. 


Cand iubeste este calda, dar chinuita, incercand sa dea deoparte puternicele atasamente si sa faca nota buna cu tine.
In casa are nevoie de lux, rafinament si atitudine burgheza. O poti completa cu flirt si seductie, cu jocuri de dominare sau cu multa profunzime.
Distractia si relaxarea, pentru ea, vin din micile detalii care fac diferenta, mai ales ca isi doreste sa fie unica, diferita.

Are o fire nobila si mult bun gust. Este dedicata, delicata si placuta, ea traieste iubind. Iubeste cu aceeasi pofta o muzica buna, un obiect valoros, o mancare deosebita, un vin de calitate, o lume intreaga. Gusta, degusta si se infrupta cu patima in povestile ei de dragoste. Cauta neincetat confortul, iar atunci cand il gaseste se va opri si se va armoniza cu el, fiind adesea teritoriala si dorind sa simta ca ii apartii si tu in acel confort.

Nu ii plac lucrurile ieftine, indiferent ce ar fi ele; cadouri, calatorii sau cumparaturi casnice. Nu ii plac schimbarile sau agitatia. Iti ofera libertate dupa ce tu ii vei oferi siguranta de care are nevoie. Altfel poate deveni geloasa si ambitioasa. Protejata de Venus si pusa in valoare de toata energia ei, femeia Taur va deborda prin toti porii acea feminitate delicata si puternica in acelasi timp.

Compatibilitatea ei cea mai fericita este alaturi de un barbat Berbec, impreuna ei pot reinventa iubirea si pot gasi calea de mijloc cea mai frumoasa pentru o viata intreaga.

Citeste totul despre femeia Taur in carte: “Cum sa ai o relatie plina de iubire Cuplurile zodiilor”.

Sursa foto: ThoughtCo

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

 


  •  
  •