Zodia ta si dragostea

#manipulare #partener #partener de viata #manipulare partener #manipulare cuplu

Partenerul tau te manipuleaza? Zodia lui iti dezvaluie cum!

Banuiesti ca partenerul tau te manipuleaza prin tertipuri pe care nu le-ai putut descifra inca? Sansele ca acest lucru sa se intample sunt destul de mari, ia zodia lui iti dezvaluie posibilele strategii prin care jumatatea ta te determina sa spui si sa faci anumite lucruri, conform dorintelor sale.

Berbec

Ai putea crede despre Berbeci ca sunt oameni care nu se gandesc inainte de a spune ceva, dar cand un astfel de nativ vrea sa te manipuleze, are un plan bine pus la cale. Va gasi acele conexiuni logice prin care te poate convinge de anumite lucruri, folosindu-se de punctele tale slabe. De pilda, daca vrea sa iti schimbi look-ul si stie ca iti pasa ce cred altii despre tine, iti va spune ca a auzit cum prietenii vostri comuni ti-au criticat culoarea parului sau machiajul.

Taur

Taurul are o strategie proprie de a-i manipula pe cei din jur, dar mai ales pe partenerul de cuplu: apeleaza la tehnica intimidarii. Cand vrea sa adopti o anumita conduita, iar nu pari sa fii pe alta lungime de unda, starneste un adevarat razboi, in care striga, se supara, jigneste sau anuleaza planuri, refuzand sa revina la sentimente mai bune pana cand te razgandesti.

Gemeni

Acesti nativi vorbareti si deschisi stapanesc surprinzator de bine arta subtilitatii, astfel ca tehnica lor de manipulare principala este sa faca aluzii. Vor incepe prin cateva trimiteri subtile, apoi vor insista la nesfarsit cu mesaje subliminale, iar daca nu li se face voia lor, reproseaza fatis partenerului ca nu se conformeaza.

Rac

Fara doar si poate, santajul emotional este "specialitatea" Racilor cand vor sa isi manipuleze partenerul. Pentru ca nu le place sa dezbata ore in sir si sa faca schimburi de argumente (se pierd cu firea foarte usor), prefera sa se interiorizeze, sa se supere, sa trimita sageti otravite si sa isi atace emotional jumatatea.

Leu

Leii nu sunt nevoiti de regula sa manipuleze, intrucat firea lor autoritara este suficienta pentru a-si impune punctul de vedere in fata partenerului. Daca totusi se confrunta cu situatii in care dorintele lor nu sunt respectate, fac o adevarata drama din asta, "asezonata" cu certuri aprinse, amenintari si implicarea altor persoane in conflict.

Fecioara

Fecioarele au o minte stralucita si stapanesc pe deplin arta diplomatiei. Cand vor sa isi convinga partenerul de ceva, il vor determina sa creada ca decizia "x" este cea mai buna pentru el. Calculata si plina de tact, o Fecioara te poate convinge de aproape orice, pentru ca intuieste perfect nevoile celuilalt si gaseste cele mai bune "momeli", de fiecare data.

Balanta

Un nativ Balanta este intotdeauna obsedat de echilibru si dreptate, mai ales cand cineva are o polita de platit in contul sau. Cand o Balanta vrea sa obtina ceva, cu siguranta are grija sa treaca in revista toate favorurile pe care le-a facut de-a lungul timpului partenerului sau. Iar tehnica echitatii functioneaza de minune pentru acesti nativi.

Scorpion

Expresia "a face din tantar armasar" a fost inspirata, cu siguranta, din modul in care Scorpionii ii manipuleaza pe cei din jurul lor. Acesti nativi puternici sunt gata sa intoarca oricand lumea pe dos, pentru a obtine ceea ce isi doresc. Minciuna, amenintarea, razbunarea si privarea de afectiune sunt armele principale de manipulare in cazul lor.

Sagetator

Sagetatorii prefera caile usoare in viata, de aceea modul in care aleg sa isi manipuleze partenerul este foarte simplu: victimizarea. Incep sa ia totul personal, sa planga, sa suspine, sa se declare persecutati, neintelesi, judecati pe nedrept si subapreciati, pana cand sensibilizeaza suficient de mult pentru a primi ceea ce isi doresc.

Capricorn

Critici si obiectivi, Capricornii au cate o lista separata de defecte pentru fiecare persoana din viata lor. Cea mai lunga dintre acestea este a partenerului de cuplu, pe care o scot din sertar la momentul potrivit si se folosesc de fiecare informatie din ea, pana cand isi impun punctul de vedere.

Varsator

Varsatorul stie foarte bine ca vorba dulce, mult aduce. Un compliment facut la momentul potrivit, un favor deosebit care trebuie sa fie intors, inducerea sentimentului de vina celuilalt si alte tertipuri emotionale de acest gen sunt specifice metodelor de manipulare ale Varsatorilor.

Pesti

Ce face un Peste cand vrea sa manipuleze pe cineva? Devine irezistibil, adorabil si demn de o reactie pozitiva. Arata ca se implica, ca ii pasa, ca se sacrifica si ca merita sa fie recompensat, prin indeplinirea dorintei sale arzatoare.

Sursa foto: preaching.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare