Zodia ta si dragostea

#relatii predispuse esecului #relatii zodii #relatii #compatibilitate #predictii #zodii #horoscop #astrologie #iubire #dragoste

Se iubesc enorm insa nu pot fi impreuna! Relatiile predispuse esecului

Oricat de mult s-ar iubi, aceste zodii nu pot fi niciodata impreuna. Aceste relatii sunt sortite esecului, indiferent cat efort depun nativii. Relatia acestora este definita de dragoste dar si de ura, iar conflictele nu inceteaza sa apara. Iata care sunt zodiile care nu vor reusi sa fie niciodata impreuna.

Rac si Leu

Racii si Leii sunt doi romantici ce se vor apropia imediat. Sunt sensibili, insa au nevoi diferite. Oricat ar incerca Racul sa-i faca pe plac Leului, nu va reusi niciodata sa-i satisfaca orgoliul. Totodata, Leii considera ca Racii nu vor reusi niciodata sa se ridice la standardele lor. Comunicarea dintre cei doi este greoaie, iar certurile vor fi la ordinea zilei, mai ales ca vorbim despre doi nativi extrem de orgoliosi.

 

Sursa foto: trisf.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea