Zodia ta si dragostea

#zodii greu de cucerit #cucerire zodii #horoscop dragoste #predictii #zodii #horoscop #flirt #astrologie #dragoste

Zodii greu de cucerit! Pretentiile lor sunt exagerate!

Semnele zodiacale sunt diferite si la fel si caracterul nativilor. In timp ce unii nativi se lasa usor cuceriti si cad rapid in plasa celor care stiu sa ii vrajeasca cu vorbe frumoase, altii nu sunt la fel de usor de cucerit. Iata care sunt nativii cel mai greu de cucerit ai zodiacului si ce pretentii uriase au de la posibilii parteneri de cuplu.

1. Capricorn

Nativii nascuti sub semnul Capricornului sunt cei mai greu de cucerit nativi ai zodiacului. Atat femeile cat si barbatii isi doresc alaturi un partener care sa nu le puna conditii si sa nu le ceara explicatii pentru ceea ce fac. In plus, urasc sa comunice si mai ales sa fie intrebati ce ii supara. Inainte de a se implica intr-o relatie acesti nativi au obiceiul de a-si testa partenerul. Putini sunt cei care reusesc sa treaca testele. In plus, urasc persoanele profitoare si isi doresc alaturi un partener care sa aiba cel putin aceeasi avere sau acelasi venit ca al lui.

Sursa foto: flirt.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea