Zodia ta si dragostea

#horoscop toamna #cuplu #dragoste #despartire

Zodiile care-si spun "Adio!" pana la finalul toamnei

Toamna se sfarseste cu vesti proaste pentru unele zodii. Problemele din relatia de cuplu le va face pe multe dintre ele sa-si spuna “Adioa!” si sa porneasca pe alt drum. Despartirile vor fi dureroase, insa nativii decid ca este mai bine sa o apuce pe un alt drum in loc sa se simta singuri sau captii intr-o relatie care nu mai functioneaza.

Taur

Discutiile aprinse pe care le-ai avut in ultimul timp cu partenerul de cuplu ajung la un final. Insa nu unul fericit. Incompatibilitatea din cuplu isi va spune cuvantul si veti ajunge la concluzia ca este mai bine separat decat impreuna. Va fi o despartire de comun acord, insa una dureroasa.

Gemeni

Pentru Gemeni toamna se incheie cu tristete. Fluturasii de la inceputul relatiei dispar si viata in doi devine din ce in ce mai anosta. Gemenii, fiind persoane sociabile, carora le place sa fie in centrul atentiei, nu vor rezista prea mult intr-un cadru in care tabieturile isi fac prezenta. Prefera serile in oras in locul celor petrecute in casa, in fata televizorului. Asadar, daca partenerul de cuplu nu se muleaza pe nevoile Gemenilor, despartirea este inevitabila. 

Balanta

Si pentru Balante toamna se poate termina in mod tragic. Cand sentimentele si atractia din cuplu dispare. Iar cand se intampla acest lucru nu prea mai sunt multe lucruri de facut. Din acest motiv, sunt sanse mari ca nativii sa o apuce pe un alt drum pana la finalul acestei toamne.

Leu

Pentru Lei viata de cuplu se indreapta spre o prapastie. Putini sunt cei care isi vor mai putea salva relatia. Ruptura apare in momentul in care Leii incep sa se simta prizonieri in propria relatie si viata. In momentul in care nu se mai simt in centrul atentiei si simt ca partenerul se distanteaza de ei. Ambele sunt motive pentru care Leii aleg sa porneasca pe alt drum.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea