Zodia ta si dragostea

#dragoste #astrologie #predictii #Anul calului de lemn #cal de lemn #hooscop chinezesc

2014, anul Calului de Lemn: Ce obstacole intalnesti in dragoste

Anul Calului de lemn 2014 imprumuta calitatile animalului care il guverneaza: naravas si imprevizibil, cand bland si supus, cand agitat si imposibil de dominat. Calul este un simbol al oscilatiilor bruste si al schimbarii. 2014 va fi un an al progresului si inovatiilor, al transformarilor si al rasturnarilor neasteptate de situatie.

Elementul Lemnului se face responsabil de ambitii, de dorinta de schimbare si de evolutie in dragoste. Marea provocare a anului Calului de Lemn este excesul de zel si suprasolicitarea. Afla ce ti-au pregatit astrele in 2014 si cum va fi viata ta amoroasa in acest an.

Sobolan

In ciuda faptului ca Sobolanul nu este prea compatibil cu Calul, va face fata acestui an daca va fi mai calculat. Trebuie sa actionezi cu tact si rabdare, mai ales in relatiile amoroase. Nu te grabi sa tragi concluzii si sa dai verdicte, pentru ca ai putea fi sanctionat. Asculta-l pe cel de langa tine si acorda-i atentia de care are nevoie.

Bivol

Nici Bivolul nu rezoneaza prea bine cu anul Calului de lemn, dar asta nu il impiedica sa obtina ceea ce vrea, mai ales daca tine garda sus. Tine-te de planul tau si fii perseverent, iar lucrurile vor merge exact cum iti doresti. Evita schimbarile bruste in dragoste si nu mai taxa toate fleacurile, tot tu ai putea avea de suferit.

Tigru

Tigrului i se prevad amoruri noi. Ai grija daca esti casatorit, doar nu vrei sa te faci vinovat de tradare! Daca esti singur, oportunitatile in ceea ce priveste dragostea curg si ai face bine sa profiti de ele. Este posibil chiar sa-ti intalnesti marea iubire in acest an si sa te asezi la casa ta.

Iepure

Este un an al controverselor si al sentimentalismului. Acorda-i celui iubit mai multa atentie si totul va decurge minunat. Cu cat iti dai mai mult interesul intr-o relatie, cu atat aceasta va merge mai bine. Daca esti singur, sansele sa iti gasesti perechea in acest an sunt foarte mari. Fereste-te de situatii compromitatoare, oricat te-ar orbi dragostea.

Dragon

Nu vei avea parte de evenimente semnificative in ceea ce priveste dragostea. Acest lucru nu este neaparat rau. Cel mai probabil, esti deja intr-o relatie stabila, avand in vedere pozitia de pana acum a astrelor. Daca este asa, lucrurile vor ramane exact cum sunt, adica iti va merge in continuare bine cu persoana pe care-o ai alaturi.

Oaie

Daca anul trecut ai fost tracasat si surmenat din cauza numeroaselor conflicte, in anul Calului de Lemn vei reusi sa-ti revii. Ai tendinta sa analizezi in detaliu potentialii parteneri si sa fii foarte selectiv. Asta nu te impiedica deloc sa-ti gasesti cu usurinta perechea.

Cal

Dublat in acest an, comportamentul impulsiv al Calului il va conduce spre decizii mai putin bune. Nu lua hotarari definitive in aceasta perioada, este foarte posibil sa le regreti ulterior. Nu este un moment prielnic hotararilor definitive in ceea ce priveste dragostea.

Capra

Oaia va avea parte de foarte multa iubire in acest an. De fapt, pentru tine este un an prosper in toate aspectele. Partenerul te va complesi cu gesturi uimitoare care sa-ti demonstreze dragostea. Arata-i si tu afectiune si nu te lasa sedus de terte parti.

Maimuta

Maimuta este mereu oportuna, asa ca va incerca sa se faca remarcata sau sa depuna mai multe eforturi pentru fericirea in viata de cuplu. Daca esti deja cu cineva, acest lucru nu se va schimba in acest an. Daca esti singura, preferi sa ramai asa deoarece ai alte prioritati, cele mai importante fiind cele de ordin financiar.

Cocos

Nu iti lipseste iubirea, dar nimic nu te poate multumi in viata de cuplu. Acest lucru se intampla pentru ca esti axat pe prosperitatea in cariera in aceasta perioada. Se poate sa ai situatii conflictuale destul de acute, incearca sa nu-ti pierzi calmul si rabdarea. Confeseaza-te prietenilor, acestia te vor ajuta sa traversezi cu usurinta situatiile dificile.

Caine

Cainelui ii prieste acest an in toate aspectele. In privinta dragostei, este foarte posibil ca in acest an sa-ti pui pirostriile. Este un moment prielnic manifestarii afectiunii, asa ca nu te feri sa o faci din plin. Perechea ta va aprecia cu siguranta toate eforturile.

Mistret

Nu poti sa te plangi de viata de cuplu in acest an. Chiar daca nu te asteapta mari schimbari, dragostea iti va ramane calda, linistita, intelegatoare. In plus, succesul din cariera si sanatatea extraordinara iti vor ridica tonusul astfel incat sa acorzi suficient timp relatiilor.

Sursa foto: funny-love-sad-birthday-sms.blogspot.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului