Zodia ta si dragostea

#horoscop dragoste #predictii #zodii #horoscop #astrologie #dragoste

6 zodii care au multi prieteni insa au ghinion in dragoste

Fiecare semn zodiacal este reprezentat de caracteristici specifice, unele exceland in anumite domenii, insa avand dificultati in altele. Spre exemplu, exista sase zodii care se pricep de minune sa formeze si sa mentina relatii de prietenie, insa nu au aceleasi reusite si in ceea ce priveste relatiile de dragoste. Iata care sunt zodii care au o multime de prieteni, insa au ghinion in dragoste.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt curiosi din fire si dornici de a explora tot felul de experiente. Astfel, orice prieten se poate baza pe acestia pentru a ii insoti in orice tip de aventura.

Avand un spirit aventurier atat de mare si dorind sa fie in permanenta miscare, Gemenii nu pot sa ofere stabilitatea necesara unei relatii de lunga durata. Atunci cand se afla langa un partener mai retras, nativii Gemeni ajung sa se plictiseasca, fiind astfel necesar sa isi gaseasca pe cineva care sa aiba aceeasi dorinta de a descoperi noi lucruri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului