Zodia ta si dragostea

#sex #astrologie #horoscop #predictii #horoscop dragoste #sex zodii

Afla zodia cu care vei trai intotdeauna clipe incendiare in pat

Daca vrei sa ai parte de momente incendiare in pat, ar trebui sa afli cu cine esti compatibila din punct de vedere sexual, in functie de semnul zodiacal care te reprezinta. Cauta-ti partenerul perfect si da frau liber imaginatiei tale, daca vrei sa traiesti clipe memorabile:

Berbec

Femeia Berbec este foarte pasionala si apreciaza experientele inedite, insa fara a depasi masura. Barbatul dupa care i se aprind calcaiele in timpul si dupa consumarea actului sexual este cel nascut in zodia Fecioara. Acesta este suficient de calculat incat sa nu intreaca limita, fara a excela totusi in cumintenie.

Taur

Femeia Taur nu s-ar da in laturi de la nimic, atat timp cat obtine ceea ce isi doreste. Iar placerea este una dintre cele mai mari dorinte ale sale. Barbatul care ar satisface-o pe deplin este Scorpionul, atat de lipsit de inhibitii si de curios el insusi.

Gemeni

Femeia Gemeni este curioasa sa afle cat mai multe despre anatomia partenerului ei si sa-l cunoasca pana in cele mai mici detalii. Un barbat care s-ar lasa studiat astfel este Taurul, caruia ii place la nebunie sa fie centrul de interes al femeii cu care face sex. Daca partenerul tau este nascut in aceasta zodie, incarca-ti bateriile, vei avea nevoie de energie!

Rac

Femeii Rac ii place sa isi venereze partenerul, sa il admire, sa-l faca sa se simta dorit. Si cine ar aprecia un astfel de comportament sexual, daca nu barbatul Leu? Potrivirea in dormitor a acestor doua zodii este uluitoare, se completeaza de minune!

Leu

Femeia Leu vrea sa se simta cat mai dorita si are nevoie de un partener care sa isi exprime admiratia in cele mai ingenioase feluri. Nimeni nu este mai original si mai dezinhibat in dormitor decat un barbat Varsator, care are toate atuurile necesare pentru a o satisface pe fioroasa Leoaica.

Fecioara

Femeia Fecioara, in ciuda faptului ca in prima faza pare destul de rezervata in pat, are curiozitatile ei. Iar nevoia de a experimenta a Fecioarei o poate satisface doar un barbat cu initiativa, asa cum este Berbecul. Curajul acestuia o va ajuta pe Fecioara sa scape de inhibitii si sa se lase purtata pe culmile pasiunii.

Balanta

Desi sunt foarte echilibrate, Balantele pot fi impresionate cu mare dificultate. Barbatul potrivit in dormitor pentru aceste native trebuie sa fie capabil sa le faca sa se simta in largul lor. Partenerul ideal de aventuri sexuale pentru aceste native este nimeni altul decat Racul, atat de dispus sa faca eforturi pentru a cuceri.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte excentrici si uneori chiar exhibitionisti, nu se dau in laturi de la nimic din sfera sexuala si au nevoie de parteneri care sa faca fata dorintelor lor. Perechea ideala in pat pentru femeia Scorpion este barbatul nascut in zodia Pesti.

Sagetator

Sagetatorilor le plac experientele inedite, insa apreciaza si lucrurile clasice facute cu pricepere. Asa ca au nevoie de un partener care sa gandeasca destul de deschis si sa fie complet dezinhibat, precum barbatul nascut in zodia Gemeni. Acesta le va face pe Sagetatoare sa se simta minunat.

Capricorn

Femeia Capricorn adora sa faca sex, insa este si foarte pretentioasa in privinta alegerii partenerului sau. Acesta trebuie sa fie un spirit liber si dornic sa ofere placeri intense. Barbatul Sagetator este, fara doar si poate, cel mai potrivit partener sexual pentru aceasta nativa.

Varsator

Femeia Varsator este foarte originala in pat si are nevoie de un partener care sa nu se sperie de fanteziile ei iesite din comun. Echilibrul si-l va gasi, cu siguranta, alaturi de un barbat nascut in zodia Balanta, care va pune placerea ei pe primul plan si care va descoperi ca sexul cu o astfel de partenera este de neinlocuit.

Pesti

Femeia Pesti, in ciuda renumelui de "familista", are porniri destul de salbatice in dormitor. Nu s-ar putea simti bine alaturi de un barbat foarte conservator, asa ca partenerul sexual potrivit pentru ea este reprezentant al zodiei Capricorn: cu picioarele pe pamant, dar nu lipsit de imaginatie si de initiativa.

Sursa foto: psychotherapist-nyc.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea