Zodia ta si dragostea

#dragoste #copii #astrologie #partener #horoscop #predictii #relatii #tati

Cat de mult iubeste partenerul tau copiii, in functie de zodia lui

Daca este foarte important pentru tine sa ai alaturi un partener care sa iubeasca nespus copiii, insa nu stii cat de atasat va fi el de viitorii vostri urmasi, descifreaza-i predispozitiile astrale si afla care va fi relatia lui cu cei mici. Iata cat de puternic este instinctul patern al partenerului tau, in functie de zodia lui!


Berbec

Berbecii nu doar ca iubesc copiii, ci isi transforma urmasii in centrul universului lor! Firi protectoare si energice, acesti nativi lasa totul pe planul doi si se implica in cresterea copiilor 100%, neimaginandu-si viata fara sa aiba un fiu sau o fiica de care sa fie mandri la batranete.


Taur

Foarte legat de camin si familie, un Taur isi doreste intotdeauna urmasi si face toate eforturile omenesti pentru a le asigura un trai cat mai bun. Chiar daca poate fi deseori rece cu cei mici, va petrece mult timp de calitate alaturi de ei si ii va impulsiona sa fie performanti in toate domeniile de activitate.


Gemeni

Barbatii Gemeni nu se nasc cu un instinct patern dezvoltat, deseori crezand un copil poate sa le restrictioneze libertatea. Imediat ce devin parinti, insa, micutul lor este o sursa continua de amuzament si distractie, tratandu-l ca pe cel mai bun prieten al lor. De multe ori, tatii Gemeni nu impun reguli, insa au o prietenie aparte cu copilul lor.


Rac

Racii sunt indragostiti de ideea unei familii si rareori isi imagineaza viata fara sa aiba un urmas al lor, pe care sa il modeleze dupa propriile principii. In timp ce nu se ataseaza usor de alti copii, pe propriile odrasle le sufoca prin atentie si mania controlului, ajungand chiar la conflicte aprinse cu acestia. In cele din urma, Racii devin tati devotati si respectati de copiii lor.


Leu

Leilor le place ca totul sa fie despre ei insisi, astfel ca nu ii incanta nespus ideea ca partenera lor sa isi imparta dragostea cu altcineva. Surprinzator, dupa nasterea propriului urmas, Leul devine protectorul lui principal, un tata afectuos, dedicat si intelegator, dornic sa isi multumeasca puiul in toate privintele.


Fecioara

Barbatii Fecioara sunt foarte retinuti in privinta copiilor, destul de critici la adresa lor si nehotarati in privinta aducerii pe lume a propriilor urmasi. Chiar si asa, valorile lor personale le dicteaza ca ar trebui sa aiba o familie conventionala, asa ca privesc cresterea copilului ca pe o responsabilitate enorma, sprijinandu-l pe cel mic in toate sensurile.


Balanta

Barbatii Balanta iubesc copiii, doar daca femeia de langa ei ii doreste. Nu pun totusi postura de tata pe primul plan, fiind astfel construiti, incat sa isi iubeasca mai mult partenera de viata. Acest lucru nu inseamna ca nu isi cresc copiii cu dragoste si daruire!


Scorpion

Scorpionii nu vad in mod necesar implinirea in viata prin prisma nasterii unui copil si nici nu se considera mari iubitori de pitici. Daca pana la urma ajung sa devina parinti, sunt destul de apropiati de cei mici, dar si severi in acelasi timp, avand pretentia ca urmasii sa le calce pe urme si sa fie cei mai buni la toate.


Sagetator

Sagetatorii iubesc copiii, pentru ca si ei raman cumva copii in sufletul lor. Rezoneaza perfect cu cei mici, sunt foarte tandri si intelegatori, iubind nu doar urmasii lor, ci si urmasii altora. Singura problema va fi lipsa impunerii unei autoritati din partea lor, riscand sa ajunga mai degraba amicul copilului, decat parintele care ii ofera educatia de care are nevoie.


Capricorn

Traditionalisti si partizani ai valorilor familiei, Capricornii nici nu se gandesc sa nu devina si ei parinti intr-o zi. Nu sunt foarte sensibili si afectuosi, insa, in relatia cu cei mici, ci mai degraba protectorii neinfricati, care furnizeaza resurse pentru cresterea si educatia lor. Capricornii sunt deseori parinti reci si detasati, dar foarte dedicati familiei.


Varsator

Varsatorii au tendinta sa vada initial partea dificila a cresterii unui copil, inainte de cea frumoasa. De aceea, vor fi retinuti in a deveni parinti, pentru ca nu le plac responsabilitatile si deseori sunt nesiguri ca pot furniza familiei suportul necesar. Cand devin tati, sunt cei mai buni prieteni ai copiilor si adora sa se distreze alaturi de cei mici.


Pesti

Barbatii Pesti sunt realmente indragostiti de copii si viseaza de mici sa devina parinti. Entuziasmul lor la nasterea urmasilor nu are egal, de aceea au tendinta sa isi rasfete copiii si sa devina prea protectori cu acestia. Educatia data de un tata in zodia Pesti este intotdeauna cea mai buna!

Sursa foto: psychalive.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului