Zodia ta si dragostea

#durata dragoste #predictii #zodii #horoscop #astrologie #dragoste

Cat timp dureaza dragostea pentru fiecare semn zodiacal

“Dragostea dureaza doar trei ani”. Probabil ai auzit si tu, de multe ori, aceste vorbe. Nu este insa un lucru general valabil. Pentru unii nativi dragostea dureaza cateva ore, iar pentru altii ani in sir. Afla cat dureaza dragostea pentru fiecare zodie in parte.

Berbec

Berbecii sunt rationali, insa se lasa cu usurinta purtati de val atunci cand se indragostesc. Pentru ei insa, fluturii in stomac dureaza doar 24 de ore, apoi devin critici, rigizi si simt nevoia de independenta.

Taur

Pentru Tauri iubirea este extrem de importanta si sunt capabili sa faca orice pentru o relatie. Acesti nativi se indragostesc pe viata, atata timp cat partenerul nu ii dezamageste.

Gemeni

Gemenii nu se dau in vant dupa relatiile stabile. Acesti nativi prefera relatiile pasagere si flirtul. Cand le pica cineva cu tronc, Gemenii raman indragostiti cel mult 30 de secunde.

Rac

Racii sunt romantici incurabili si viseaza la iubiri desprinse din povesti. Atunci cand se indragostesc cu adevarat, nu mai au ochi pentru alte persoane. Pentru acesti nativi dragostea dureaza 100 de ani.

Leu

Leii adora sa primeasca atentie din partea persoanelor de sex opus si sa flirteze. Pentru acesti nativi dragostea dureaza cateva zile.

Fecioara

Fecioarele sunt firi pragmatice si cu greu se lasa cucerite. Nativii acestei zodii nu au nicio problema sa plece dintr-o relatie atunci cand lucrurile nu mai sunt pe placul lor. Feciarele raman indragostite cel mult cateva luni.

Balanta

Balantele traiesc pentru iubire si de cele mai multe ori se lasa purtate de sentimente si nu aleg cu grija paersoana alaturi de care incep o relatie. Din acest motiv isi pierd rapid interesul si se orienteaza care o noua relatie. Pentru Balante dragostea dureaza mai putin de o luna.

Sagetator

Pentru Sagetatori dragostea dureaza doua zile. Asta pentru ca au aspiratii foarte mari si intotdeauna li se pare ca vor gasi pe cineva mai bun.

Capricorn

Capricornii acorda mai multa importanta carierei decat iubirii. In momentul in care se implica insa intr-o relatie raman fideli partenerului de cuplu.

Varsator

Desi adora sa se indragosteasca, acesti nativi nu cred in iubirea vesnica. Pentru Varsatori, dragostea dureaza un an, maxim doi. Dupa aceasta perioada, Varsatorii isi vor indrepta interesul spre alta persoana.

Pesti

Pestii sunt firi extrem de romantice si adora sa fie indragostiti. Se implica mult in relatii, insa nu au o problema sa plece daca ceva nu le place. Pentru acesti nativi fluturii in stomac nu dureaza mai mult de cinci luni.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare