Zodia ta si dragostea

#zodie #parteneri #cuplu #gelozie

Ce iti face partenerul gelos, in functie de zodie

 

Gelozia este una dintre cele mai frecvente emotii pe care le pot simti fiintele umane. Dar felul in care ne afecteaza gelozia poate varia in functie de semnul nostru zodiacal.

Daca vrei sa stii cum influenteaza gelozia un cuplu, iata ce spun astrele:

Berbec

Berbecii pot lua decizii foarte drastice daca simt ca partenerul i-a tradat, asa ca nu se gandesc de doua cand se decid sa-l trimita pe celalalt "la plimbare," daca a facut o miscare gresita. Pe langa faptul ca nu ii ofera a doua sansa.

Taur

Personalitatea Taurilor ii poate face foarte gelosi, cu toate ca ei sunt capabili sa ierte o tradare. Dar, desi iarta, ei nu uita si le vor aminti mereu partenerilor ca au calcat stramb.

Gemeni

Gemenii nu sunt persoane geloase, dar uneori experimenteaza si ei acest sentimen pentru ca sunt considerati unul dintre cele mai necredincioase semne ale zodiacului. Gemenii se ocupa de treburile lor si nu acorda prea multa atentie acestor probleme. Daca sunt inselati isi pierd interesul.

Rac

Racii sunt cei mai gelosi dintre toate zodiile. Sunt gelosi chiar si pe proprii copii pentru ca sunt supraprotectori. Daca un nativ Rac a fost inselat, este foarte dificil pentru el sa treaca peste acest episod fara probleme, deoarece atunci cand se indragosteste, viata lui este concentrata numai asupra partenerului.

Leu

Leii nu sunt gelosi, cu toate acestea, din anumite motive, sunt cei mai inselati. Dar, in ciuda faptului ca inimile lor pot fi foarte ranite, sunt atat de amabili incat iarta tradarile.

Fecioara

Fecioarele sunt experte in descoperirea infidelitatilor si acesta este motivul pentru care relatiile lor se termina de obicei, repede. Chiar si asa, arata foarte rar ca sunt persoane geloase si suspicioae, pentru ca stiu foarte bine ce se intampla cu partenerul lor.

Balanta

Balantele nu au probleme cu stima de sine si nu se tem de concurenta, dimpotriva. Tind sa fie persoane care pun accent pe felul in care arata, ceea ce poate atrage gelozia din partea partenerului si le poate aduce multe probleme in relatie. De obicei, Balantele mint si flirteaza cu cei din jur.

Scorpion

Scorpionii sunt la fel de gelosi ca Taurii. Pe langa faptul ca se aprind foarte repede si cauta orice detaliu pentru a incepe o disputa, sunt extrem de mandri. Din aceasta cauza, gelozia ii poate orbi si ajung sa isi pierd controlul.

Sagetator

Sagetatorii sunt foarte buni sa-si mascheze sentimentele, sunt oameni extrem de gelosi sub masca mintii deschise. Ei nu isi manifesta gelozia chiar daca sunt plini de furie, ceea ce ii face sa-si ascunda problemele si sa se prefaca ca totul este in regula.

Capricorn

Capricornii sunt mandri si nu vor sa arate cum se simt, de aceea au tendinta sa-si ascunda gelozia, in ciuda faptului ca trec printr-o perioada grea. De multe ori isi iarta partenerul de dragul armoniei, dar nu vor uita niciodata o tradare.

Varsator

Nativii din Varsator nu sunt, de obicei, gelosi pentru ca prefera sa-si dedice timpul proiectelor care ii acapareaza total. De asemenea, daca li se spune adevarul, pot ierta tradarea, nu uita, dar pot fi destul de empatici.

Pesti

Cei nascuti in acest semn sunt extrem de gelosi si chiar isi imagineaza povesti despre partenerii lor. De asemenea, daca sunt inselati, tind sa se simta vinovati si se chinuie. Gelozia este principala problema a lor intr-o relatie.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea