Zodia ta si dragostea

#barbati #leu #zodiac #dragoste

Cei patru barbati ai zodiacului care dau totul pentru dragoste

Uneori, esecurile in dragoste ne dezamagesc foarte tare si ne fac sa ne pierdem, din ce in ce mai mult, increderea ca ne vom gasi sufletul pereche. Un om care sa se implica cu adevarat in relatie. Semnele zodiacului ne spun care sunt barbatii cu care merita sa formezi un cuplu. Acesti patru nativi dau totul pentru dragoste.

Ei ar putea fi considerati tipul de barbati la care multe dintre femei viseaza, pentru ca  inteleg perfect ce inseamna sa dai valoarea unei relatii de iubire.

Cei patru barbati ai zodiacului care dau totul pentru dragoste

Daca esti una dintre femeile care si-au pierdut speranta ca isi va mai gasi sufletul pereche, uita acest gand. Intotdeauna exista cineva potrivit pentru tine in lumea asta. Trebuie doar sa deschizi bine ochii si sa-l identifici pe cel care merita sa-l iubesti si care iti va oferi toata dragostea lui.

Dar este esential ca ambii parteneri sa se implice la fel de mult pentru a avea o relatie ideala, care sa dureze in timp si sa depaseasca orice obstacol. Responsabilitatea intr-o relatie apartine amandurora si asa va fi intotdeauna.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn sunt unii dintre cei mai atenti din zodiac. Nu te vei simti niciodata neprotejata sau neglijata de ei, deoarece partenera reprezinta prioritatea lor si muncesc foarte mult pentru a dovedi acest lucru.

Nu numai ca o spun, ci o si demonstreaza prin fapte si este imposibil sa nu cada la picioarele tale. Ei sunt responsabili sa te copleseasca cu complimente, atentii si multa dragoste. Totul, pentru a-si vedea partenera fericita si implinita.

Pesti

Pestii sunt cei mai romantici si mai creativi dintre barbatii zodiacului, asa ca sunt mereu atenti la cum sa-si surprinda partenera. Sunt experti in detalii si in crearea de momente de neuitat, romantice, care vor ramane in memorie persoanei iubite pentru totdeauna. Si nu este vorba doar despre lucruri materiale, ci si despre detaliile pe care le prefera toate femeile.

Leu

Nativii Lei  vor cauta intotdeauna sa le faca pe plac partenerelor, asa ca nu iti va lipsi nimic. Acestia ofera multe dovezi de iubire care nu vor lasa loc de indoieli cu privire la dragostea pe care ti-o poarta.

Laudele si complimentele sunt specialitatea lor. Nimeni nu se va simti mai iubita si mai apreciata decat partenera unui barbat Leu. Sunt foarte generosi si nu este nevoie sa faca prea mari eforturi pentru a-si vedea dragostea fericita. Fericirea persoanei iubite reprezinta o prioritate pentru ei.

Taur

Poate ca uneori sunt incapatanati, dar in acelasi timp sunt cei mai atenti in relatiile lor. In plus, ei sunt cei mai fideli, astfel incat partenerele ii adora. In dragoste se daruiesc complet, trup si suflet, si vor lupta impotriva vantului si a marii pentru a le oferi partenerelor totul, pentru a le vedea fericite si in bunastare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Top