Zodia ta si dragostea

#5 femei #bani #scorpion #sentimente

Cele cinci zodii de femei care se indragostesc de bani si nu le pasa de sentimente

Cand vine vorba de dragoste sunt acele femei care se daruiesc total, care iubesc cu sufletul si ceva mai mult. Dar exista si cealalta parte a monedei, cele care isi vad cu placere interesele si au un caracter foarte puternic. Ele se indragostesc de bani si le pasa prea putin de sentimente.  Dar ce spun semnele zodiacului?

Potrivit expertilor in astrologie sunt, in special, cinci femei ale zodiacului care se bucura de lux si de un partener care sa le indeplinesca cu adevarat asteptarile. Nu le pasa de romantism si balanta inclina intotdeauna in favoarea banilor.

Care sunt femeile care se indragostesc doar de bani

Dar nu totul este atat de rau, nu inseamna ca aceste femei nu au inima, ci ca au obiective marete, sunt materialiste si trag din greu pentru a obtine ceea ce isi doresc. Prin urmare, este foarte usor pentru un barbat de succes sa le cucereasca.

Sagetator

Femeia Sagetator este cea careia ii place sa incalce regulile, ii place aventura si prefera emotiile puternice. Asa ca are nevoie de un barbat care sa nu-i stea in cale, sa o duca sa cunoasca locuri noi, pentru ca adora calatoriile, luxul si prefera toate experientele neobisnuite care o pastreaza plina de viata.

Capricorn

Capricornul este un semn de Pamant, adica ii plac lucrurile practice. Asa ca ramane mereu in stare de alerta si departe de a idealiza cuplul, el vede lucrurile asa cum sunt. Si este foarte realist. Asadar, tema banilor este ceva obisnuit in discutiile unui Capricorn. De aceea, isi doreste pe cineva care sa il faca sa se simta in siguranta si, mai ales, un barbat pe care sa-l poata admira.

Scorpion

Nativa Scorpion aduce, pur si simplu, atractia la materialul din fiecare celula. Este o femei foarte atragatoare, misterioasa si ii place sa atraga acei barbati care au ajuns in varf. Si cu cat sunt mai interesanti si de succes, cu atat sunt mai interesanti pentru ea. Totusi, cand ii pasa de cineva cu adevarat, sfarseste prin a se darui complet.

Taur

Femeia din zodia Taur este o leoaica vie, o femeie puternica, ii place sa controleze si cu greu se indragosteste de cineva care nu se implica in toate felurile. Desi pare greu de crezut, are si o latură sensibila, deoarece ii place sa fie ingrijita si rasfatata. Ei bine, nu trebuie uitat ca Venus guverneaza aceasta zodie, adica planeta iubirii si a banilor.

Leu

Ultima pe aceasta lista este femeia din zodia Leu, o femeie careia ii place sa joace rolul principal, sa-si arate partenerul si sa-i ameteasca pe toti. O cina eleganta si exclusivista este pe placul ei, la fel si cadourile si bijuteriile fara ca acesta sa fie oferite cu o ocazie speciala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare