Zodia ta si dragostea

#astrologie #horoscop #zodii #predictii #casatorie

Cele mai statornice zodii, in procente. Cu cine sa te cuplezi, daca vrei sa te casatoresti

In functie de semnul astral, nativii fiecarei zodii sunt mai statornici sau mai putini statornici atunci cand vine vorba de angajamentul casatoriei.

Cat mari sunt sansele ca mariajul cu unii dintre nativii zodiacului sa nu esueze depinde astfel, potrivit astrologilor, de cat de predispusi sunt acesti nativi sa isi cladeasca cea mai mare parte a vietii alaturi de o persoana.

Astfel, exista nativi care sunt predispusi sa traiasca oviata linistita alaturi de o singura persoana si nativi care nu gasesc nimic atragator in ceea ce inseamna un mariaj. Asa ca iata care sunt cele mai statornice zodii, atunci cand vine vorba de casatorie.

BERBEC

Berbecii isi traiesc prima parte a vietii cam din floare in floare. Le place sa experimenteze cand vine vorba de relatii, insa odata depasit pragul de 27 de ani incep sa se gandeasca serios la intemeierea unei familii. Sunt unii dintre cei mai statornici nativi ai zodiacului si isi aleg pe masea jumatatea care le va fi alaturi Sanse de reusita in mariajul cu un berbec sunt de aproximativ 70%, daca nu intervine infidelitate din partea partenerului sau a partenerei. 

TAUR

Taurii isi petrec majoritatea timpului din tinerete in cautarea acelei persoane alaturi de care doresc sa traiasca pana la batranete. Numai ca din cauza faptului ca sunt foarte mofturosi, nimeni nu pare sa fie pe placul lor. Asa ca au sanse ridicate sa ajunga la o varsta inaintata fara sa aiba pe cineva cu care sa-si doreasca sa se casatoreasca. Sanse de reusita intr-o casatorie cu nativii din Taur sunt de aproximativ 45%, din cauza fatpului ca sunt foarte pretentiosi in ceea ce priveste persoana iubita.

GEMENI

Sunt slabe sanse ca nativii acestei zodii sa gaseasca pe cineva alaturi de care sa-si petreaca intreaga viata din cauza faptului ca se plictisesc foarte repede. Pentru ca mariajul cu un Geaman sa mearga, este nevoie ca partenerul sau partenera acestuia sa-i ofere libertate si mai ales provocari intelectuale. Atunci sansele de reusit in mariaj sunt foarte mari. In caz contrar, acestea scad undeva pe la 30%. 

RAC

Racii se simt nevoiti sa isi gaseasca o persoana alaturi de care sa traiasca toata viata din cauza faptului ca singuri nu se prea descurca. De aceea vor cauta pe cineva care sa le ofere confort financiar in special, pentru a scapa de frustrarile incapacitatii personale de a fi autonomi. Asa ca sansele de reusita intr-un mariaj cu un Rac depind foarte mult de cat de stabil financiar este partenerul. Sansele de reusita intr-un mariaj cu un partener bogat sunt de peste 90%, pe cand sansele de reusita intr-un mariaj cu un martener modest scad sub 40%.

LEU

Pentru ca un nativi din Leu sa fie alaturi de o persoana pe tot parcursul vietii este nevoie ca acea persoana sa fie in primul rand loiala. Astfel, daca se bucura de loialitatea jumatatii lor, Leii vor face tot posibilul ca mariajul sa mearga perfect. Astfel, in cazul in care nu sunt inselati, Leii sunt foarte statornici intr-o casnicie. Sansele de reusita in mariajul cu un leu, in conditiile mentionate, sunt de peste 80%.

FECIOARA

Pentru fecioare conteaza foarte mult pasiunea. Astfel, secretul unui mariaj fericit cu un nativ al acestei zodii sunt ridicate doar in cazul in care pasiunea se mentine de-a lungul timpului. Astfel, daca in relatie exista pasiune, sansele unui mariaj fericit sunt de peste 70%. In caz contrar scad drastic sub 20%.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea