Zodia ta si dragostea

#femei #surprize #ziua indragostitilor

Cele trei femei ale zodiacului care fac cele mai frumoase surprize de Ziua Indragostitilor

Mai sunt cateva zile pana la Ziua Indragostitilor, dar stii cum sa-ti surprinzi partenerul pe data 14 februarie? Fara indoiala, exista femei care s-au nascut cu darul de a-si flata parteneul, fie ca este iubit sau sot.

Potrivit zodiacului, sunt trei femei care stiu sa faca surprize de neuitat in ziua in care se sarbatoreste iubirea. Si nu pierd niciun detaliu din vedere.

De la o prajitura delicioasa, lumanari cu parfumuri rafinate, cadouri mult dorite si pana la acele locuri la care ai visat mult timp pentru a le vedea.

Zodiacul explica faptul ca aceste trei femei sunt sensibile si foarte solidare, acorda intotdeauna atenție si se pun in locul persoanei de langa ele.

Cele trei femei care fac cele mai frumoase surprize

Berbec

Femeia din zodia Berbec  are capacitatea si bucuria pentru intalnirea perfecta, acesteia ii place sa adune stelele pentru partenerul si prietenii ei.

Da, le place adrenalina si accepta o sutiatie limita pentru a trai o experienta mult mai buna. In dicționarul lor, cuvantul discret nu este permis atunci cand este vorba de descrierea unei relatii, ele sunt foarte intense in toate privintele. Iti va placea!

Fecioara

Daca situatia ta ideala a fost intotdeauna sa ai o discutie lunga, sa razi si sa te bucuri de moment, atunci femeia Fecioara este cea mai potrivita pentru asta. In plus, ii place sa aiba totul sub control, adica este o persoana organizata care nu se teme cand ia decizii.

Nu va mirati ca Fecioara pregateste surpriza si cu 6 luni inainte de eveniment. Desigur, isi lasa partenerul impresionat de fiecare detaliu!

Leu

Femeilor din aceasta zodie le place sa faca lucrurile foarte bine si sa fie atente la orice detalie. Toate sunt cuceritoare si nu le este frica sa ofere flori, dulciuri, bomboane de ciocolata si sa faca orice gest care te duce cu gandul la romantism, mentinand interesul in cuplu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea