Zodia ta si dragostea

#astrologie #horoscop #zodii #predictii

Cu ce zodii nu vei avea niciodata o relatie fericita

In timp ce ti-ai format deja o idee asupra compatibilitatii tale cu alte semne zodiacale, este posibil sa ai o viziune mai putin clara asupra zodiilor cu care nu te-ai potrivi niciodata. Ele au anumite trasaturi specifice, care nu se imbina armonios cu ale tale.


Berbec

Berbecul este un semn de foc, de aceea zodiile cu care te-ai potrivi cel mai putin dintre toate sunt Racul (semn de apa) si Capricornul (semn de pamant). Personalitatea ta extravertita, energica si dominatoare este total incompatibila cu semnele introvertite, linistite si adanci, asa cum sunt Racii si Capricornii. Balanta este zodia opusa tie, ceea ce inseamna ca nici relatia cu un astfel de nativ nu ar merge pe roze.


Taur

Zodia ta este cel mai putin compatibila cu Leul si Varsatorul, dar si cu Scorpionul (semnul opus tie). Surprinzator, te-ai putea simti atras de magnetismul Scorpionului, ca apoi sa constati ca aveti prea putine lucruri in comun. Taurilor li se poate parea dificil sa se adapteze modului de viata pasional si dur al Scorpionilor.


Gemeni

In timp ce te-ai putea simti atras/a de inteligenta Fecioarei si de aerul visator al Pestilor, aceste doua zodii sunt cele cu care ai cele mai putine sanse sa te potrivesti. Zodia opusa tie, Sagetatorul, ar putea forma cu tine un cuplu aparent interesant, insa cu multe probleme ivite pe parcurs: va va fi aproape imposibil sa luati impreuna decizii.

 

Rac

Stai departe de Berbeci si Balante daca iti doresti o relatie armonioasa, spune astrologia. Cele doua zodii iti vor da o senzatie neplacuta de instabilitate. Berbecul este furios si orgolios, iar Balanta cauta varietate - in ambele cazuri, vei tanji dupa siguranta si previzibil. Semnul tau opus, Capricornul, este tot incompatibil cu firea ta deja dificila.


Leu

Zodiile cu care nu te-ai potrivi niciodata, oricat de mult te-ai stradui, sunt Taurii si Scorpionii. Cu Taurul vei duce o continua batalie a vointei, pentru ca amandoi sunteti incapatanati si obisnuiti sa obtineti doar ceea ce va doriti. Scorpionul va fi prea ambitios pentru tine, iar semnul tau opus, Varsatorul, nu va fi tocmai partenerul ideal pentru tine, fiind prea putin dornic sa te complimenteze zi de zi.


Fecioara

Incearca sa nu ai asteptari prea mari de la relatia cu un nativ in Gemeni sau Sagetator. Gemenii te vor frustra prin neseriozitatea lor si superficialitatea specifica, iar acelasi lucru este valabil si in cazul incompatibilitatii cu un Sagetator. Semnul opus Fecioarei, Pestii, este de asemenea un posibil partener nereusit: Fecioarele fac, Pestii viseaza.


Balanta

Zodiile cel mai putin compatibile cu tine sunt Racul si Capricornul. Racii tind sa fie prea legati de obiceiurile lor si viata de acasa, pentru a da curs nevoilor de socializare ale Balantei. Capricornul poate fi prea rigid si insistent, pentru a face o Balanta fericita. Semnul opus al Balantei, Berbecul, va fi si el prea indraznet si categoric.


Scorpion

Leul si Varsatorul sunt nativii cu care te-ai potrivi cel mai putin, potrivit predispozitiilor astrale. Cu Leul, Scorpionul se va simti intr-o continua competitie pentru putere, iar cu Varsatorul se va certa in permanenta, din pricina incapatanarii existente de ambele parti. Taurul, semnul opus Scopionului, poate fi prea certaret pentru gusturile acestuia din urma.


Sagetator

O relatie cu un nativ in Pesti sau Fecioara (mai ales in Pesti), poate fi sortita esecului de la inceput. Cu Fecioarele, Sagetatorii au prea putine lucruri in comun cu tine, iar in cazul Pestilor, Sagetatorii urasc indecizia acestora. Dificil te poti intelege si cu Gemenii: nu puteti lua decizii serioase ca echipa.


Capricorn

Incearca sa nu te indragostesti de un Berbec sau de o Balanta, intrucat risti sa te angajezi intr-o relatie plina de obstacole. Detesti cum Berbecul actioneaza mereu la primul impuls si cum Balanta este greu de controlat. Semnul tau opus, Racul, este prea demonstrativ si emotiv pentru gusturile tale.


Varsator

Cel mai putin compatibil/a esti cu Taurul si Scorpionul. Te enerveaza modul rigid de a gandi al Taurului, iar cu Scorpionul te vei certa mereu in idei. Leul, semnul tau opus, va incerca sa se impuna la fel de mult ca tine - de aici si numeroasele conflicte posibile.


Pesti

Zodiile cu care esti cel mai putin compatibil/a sunt Gemenii si Sagetatorii. Cu primii, vei intampina probleme in a le intelege modul de gandire, iar cu Sagetatorii sunt prea directi si brutali pentru natura ta sensibila. Nici cu zodia opusa tie, Fecioara, nu te vei simti pe aceeasi lungime de unda.

Sursa foto: smartertravel.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea