Zodia ta si dragostea

#matrimoniale #sentimente.ro #intalniri online #zodie dragoste #relatii serioase # compatibilitati zodie

Cum arata prima intalnire ideala, in functie de zodie

Prima intalnire poate avea un impact foarte puternic asupra evolutiei unei relatii. De aceea, femeile petrec ore in sir in oglinda inaintea marelui eveniment, iar barbatii se agita de fiecare data sa gaseasca locul perfect, in care este liniste in ciuda acordurilor la harpa ale ingerilor si care are vedere la munte, mare si Cascada Niagara din acelasi unghi.

Nu este o misiune usoara sa anticipezi gusturile partenerului/ partenerei inainte de prima intalnire, dar poti trisa putin folosindu-te de preferintele lui/ ei, in functie de zodia pe care o reprezinta:

Berbec

Pentru Berbec nici macar nu trebuie sa planuiesti intalnirea perfecta, pentru ca acesti nativi adora spontaneitatea! Fa-ti plinul la masina si alege o directie, iar restul va veni de la sine, in functie de inspiratie. Singurul secret pe care trebuie sa-l stii este ca intalnirea trebuie sa fie cat mai aventuroasa.

Taur

Taurii sunt usor snobi si au gusturi alese, asa ca trebuie sa te raportezi la standarde destul de pretentioase. O degustare de vinuri ar fi ideala, pentru ca astfel ii vei da ocazia sa-si etaleze tinuta eleganta, dar si cunostintele despre aromele fine ale vinurilor scumpe.

Gemeni

Pe Gemeni poti sa-i cuceresti cu orice produs intelectual de calitate. Asa ca o iesire la film este perfecta, daca alegi un documentar interesant despre Univers sau evolutie. E foarte important ca tu sa iti faci temele inainte, pentru ca vor urma dezbateri si analize ale teoriilor amintite in film.

Rac

La Raci, dragostea trece prin stomac. Asta nu inseamna ca trebuie sa inchiriezi intreg etajul cu restaurante al Turnului Eiffel sau sa iti duci partenerul/ partenera la preselectiile Cartii Recordurilor pentru cea mai mare cantitate de mancare ingerata. Le plac locurile familiare, asa ca afla care este restaurantul sau preferat si fa imediat o rezervare.

Leu

Daca e Leu, ii place sa fie in centrul atentiei. Nu te stradui sa-ti faci relatii la Fabrica de Vedete sau sa creezi conexiuni cu presa pentru a va urmari pe parcursul intalnirii, ci asigura-te doar ca are acces la o scena, pentru ca de restul se va ocupa el/ ea. Karaoke - iata ceva ce i-ar putea placea la nebunie.

Fecioara

Fecioarele sunt practice, asa ca el/ ea nu se va multumi doar cu prezenta ta minunata, are nevoie de ceva in plus. Ofera-i o experienta de neuitat si mergeti impreuna la un curs de dans sau la un workshop gastronomic, sa simta intr-adevar ca s-a ales cu ceva si ca experienta trebuie repetata.

Balanta

Balantelor le place sa fie alintate si ar da orice pentru o ora de rasfat si relaxare! De aceea, locul ideal pentru prima intalnire ar putea fi un salon de masaj sau un centru spa, unde va veti destinde impreuna si va veti bucura de efectele binefacatoare ale activitatii pe care ati ales-o.

Scorpion

Orice Scorpion are in minte, inca de la prima intalnire, momentul in care se va infrupta cu pofta din marul interzis. Asa ca, indiferent unde ati stabili prima intalnire, ai grija sa fie urmata de o invitatie la tine acasa, unde ai pregatit deja un decor senzual.

Sagetator

Sagetatorii nu pot sta locului nici o clipa, nici macar la prima intalnire. Asa ca planifica ceva dinamic, care sa implice plimbari pe jos sau cu bicicleta, peisaje senzationale si posibilitatea de a explora locuri cu adevarat unice. O drumetie la munte functioneaza intotdeauna!

Capricorn

Daca inviti un Capricorn la o intalnire, ai grija sa faci rezervare la unul dintre cele mai selecte restaurante, acelea pe care le frecventeaza numai vedetele. Decorul trebuie sa fie elegant si clasic, daca vrei sa-i faci pe plac conservatorului zodiacului european.

Varsator

Arte si socializare - acestea sunt cele mai importante interese ale oricarui Varsator. Imbina-le si invita-ti partenerul/ partenera intr-un local cu muzica live si il/ o vei face fericit/a. In plus, sansele tale de a-l cuceri vor creste considerabil.

Pesti

Pestilor le plac oamenii si locurile care le stimuleaza creativitatea. Da-ti frau liber imaginatiei si pune la cale o prima intalnire pe placul lor; un atelier de pictura sau de sculptura ar fi ideal, mai ales daca aveti posibilitatea sa va bucurati si de o licoare bahica in timp ce va dezlantuiti artistii interiori.

Sursa foto: drvondie.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea