Zodia ta si dragostea

#zodii #horoscop #iubire #femei #dragoste

Cum se comporta o femeie cand iubeste, in functie de zodie

Stiai ca dragostea are o definitie chimica? Ea este inundarea creierului cu feniletilamina, substanta care se gaseste si in ciocolata. Acest fenomen declanseaza eliberarea dopaminelor si a endorfinelor. Cu toate acestea, credem dragostea nu este ceva palpabil, ci poate fi doar simtita, iar felul in care o aratam tine, intr-o oarecare masura, si de zodia sub care ne-am nascut.

Fiecare semn zodiacal are o serie de trasaturi comune tuturor nativilor, care ajung sa ii defineasca. Tot de zodia sub care suntem nascuti tine si felul in care ne aratam dragostea, dar si cat de deschisi si onesti suntem in privinta sentimentelor.

Cum se comporta femeile zodiacului cand se indragostesc

Analiza felului in care semnele zodiacului reactioneaza si raspund in dragoste poate sta la baza unei relatii fericite si implinite.

Berbec (21 martie-19 aprilie)

Femeia nascuta sub semnul Berbecului este independenta si inversunata in sinceritate. Iubeste fara rezerve si cu loialitate imensa. Ea este ca o gura de aer proaspat, pasionala si plina de energie.

Nativa Berbec este o iubita generoasa si are nevoie de demonstratii de dragoste prin atingeri frecvente deoarece si ea este o persoana tactila. O mana pe brat sau pe mijloc face mai mult decat ati crede.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Femeia nascuta sub semnul Taurului va avea limite clare, dar te va pune la curent cu ele. Este jucausa, dar si de o loialitate ferma. Odata ce femeia Taur si-a pus in minte sa iubeasca, nimic nu o va deturna. Este adevarat, va trebui sa ii castigi dragostea intr-un mod lent si constant, dar vei fi binecuvantat. Daca ar fi sa o rezumam la un cuvant, acesta ar fi devotament.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Nativa din Gemeni poate atrage si intretine o relatie amoroasa datorita umorului si istetimii sale. Este dificil sa tii pasul cu ea si isi va ascunde adesea dragostea sub o mantie d eduritate. Totusi, faptele spun mai mult decat cuvintele si, desi are un temperament impulsiv, ea va iubi neclintit. Nu va fie teama de limba ei ascutita si ea va va iubi si mai mult pentru asta.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Femeile din zodia Racului sunt iubite volatile si emotionale. Pot si sa strige de bucurie, dar si sa explodeze de suparare. Isi pot procesa sentimentele bine si iti pot spune exact ce gandesc, dar tot va trebui sa afli pe cont propriu cum sa rezolvi situatia.

Femeia Rac isi va exprima dragostea prin sacrificiu de sine, punand nevoile partenerului mai presus de ale sale. Partenerul ideal pentru ea este cel care ii reaminteste ca dragostea de sine este, de asemenea, esentiala, fie ca asta inseamna sa petreaca o zi la spa sau sa faca o mica excursie la cumparaturi cu prietenele.

Leu (23 iulie – 22 august)

Semn de foc, Leoaica se simte foarte confortabil cand este in centrul atentiei. Este foarte protectoare cu cei pe care ii considera demni de dragostea ei; poate fi foarte dulce in dragoste si isi va exprima sentimentele si prin vorbe, si prin gesturi, dar nu va tolera sa i se greseasca si atunci se va comporta exact ca o leoaica feroce.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioara este guvernata de Mercur, ceea ce confera nativelor zodiei o curiozitate ce este egalata doar de istetimea lor. Adaugati creativitatea intensa a acestui semn si se va forma o combinatie imbatabila. Fecioara este o romantica incurabila si, odata ce ti-a dat inima, este a ta pentru totdeauna. Prefera sa isi exprime dragostea cu lucruri tangibile, precum o scrisoare de dragoste sau un cadou frumos ambalat.

Nativele acestei zodii pot sa para simple si modeste, dar nu va lasati pacaliti. Sunt amante pasionale si cand vor avea ocazia sa renunte la seriozitate, vor profita din plin. Daca doriti sa cuceriti o Fecioara, invitati-o la cules de mere intr-o livada sau la o bataie cu bulgari de zapada si succesul este garantat!

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Femeia nascuta sub acest semn este foarte jucausa si are un simt al umorului incredibil, uneori usor negru si cu tenta adulta. Aceste femei nu vor avea relatii in sensul traditional al cuvantului, care trebuie sa se termine cu „au trait fericiti pana la adanci batraneti”. Nativele acestei zodii au tendinta de a mentine lucrurile simple, dar daca se poate cladi increderea reciproca, ea isi va dezvalui sinele adevarat. Acesta nu va fi atat de amagitor precum masca purtata in public, dar va fi captivant oricum.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Femeile Scorpion sunt cunoscute pentru abilitatile incredibile in asternut, dar nu le plac aventurile. Ele isi doresc sa isi imparta zburdalnicia cu partenerul perfect. Nu se vor multumi niciodata cu locul doi.

Odata ce femeia Scorpion a facut o alegere, o va respecta mereu cu loialitate. Mentineti focul viu prin introducerea romantismului in activitatile de zi cu zi.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Femeia Sagetator este genul liber, care se lasa dusa de val, si va aduce acest spirit si in relatiile sentimentale. Este greu de prins si, de regula, schimba destul de repede partenerii, insa lasa un zambet pe fata tuturor celor care au cunoscut-o.

Femeia Sagetator este gata pentru aproape orice si isi va exprima afectiunea prin cuvinte mici sau vorbe de duh. Va fi fermecata daca veti planifica mereu mici aventuri si daca veti face chiar si cele mai mici lucruri sa fie speciale.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Femeile nascute sub semnul Capricornului sunt de regula ghinioniste in dragoste, dar nu din vina lor. Motivul poate fi tendinta de a fi un pic prea pretentioase; ele asteapta doar ce e mai bun din toate, inclusiv cand vine vorba de partener. Nu sunt adeptele micilor capricii, ca altele, au o putere de otel si muncesc din greu in relatii, asigurandu-se ca nevoile partenerului sunt satisfacute pe deplin. Nu vor arunca vorbe la intamplare si atunci cand spun „te iubesc”, chiar o fac. Ca sa o faci fericita, spune-i ca o iubesti doar atunci cand o simti cu adevarat.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Femeia nascuta sub semnul Varsatorului pare mereu deasupra a tot ce se intampla in jurul ei. Pare calma, neimpresionata de romantism, dar asta deoarece face planuri pentru un viitor impreuna si nu poate savura pe deplin momentul.

Nativele din Varsator sunt foarte pasionale, dar nu isi poarta inima la butoniera, ci trebuie convinse sa iasa din carapace. Cand se deschide complet in fata unui partener, va fi o partenera pasionala si inversunata. Trezeste pasiunea in ea si priveste-o cum infloreste.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Nativele zodie Pesti sunt foarte misterioase si distante uneori, dar nu si cand vine vorba de dragoste. Sintagma „indragostita pana peste urechi” pare sa fi fost creata special pentru ele. Sunt predispuse sa se indragosteasca de persoana nepotrivita si vor face mereu o drama din asta. Totodata, femeia nascuta sub semnul Pestilor nu se va lega niciodata de cineva, daca nu va inseamna totul pentru partener. Nu va asteptati sa aveti o relatie fericita cu o nativa a zodiei Pesti, daca nu sunteti dispus sa va impartasiti fiecare aspect al vietii cu ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea