Zodia ta si dragostea

#predictii #zodii #horoscop #astrologie #barbati #femei #cuplu #suflete pereche

Esti in cautarea sufletului-pereche? Ce barbat meriti in functie de zodie

Nu ti-ai gasit inca sufletul-pereche? Oricat te-ai chinui reusesti sa dai doar peste barbati nepotriviti? Posibil sa nu te orientezi spre ceea ce este al tau de drept divin. De cele mai multe ori, ceea ce ne dorim nu este ceea ce avem nevoie sau ce merita. Iata ce barbat meriti in functie de zodia in care te-ai nascut.

Femeia Berbec – un barbat intelectual

Femeia Berbec adora discutiile lungi si profunde. Aceasta merita sa aiba langa ea un barbat intelectual care sa faca fata tuturor subiectelor pe care le abordeaza si sa aduca in discutie noi subiecte interesante care sa o stimuleze.

Femeia Taur – un barbat cu vointa de fier

Femeia Taur merita sa aiba alaturi un barbat cu o vointa de fier. In primul rand pentru a-i suporta felul rebel si nonconformist, si in al doilea rand pentru a putea intretine familia.

Femeia Gemeni – un barbat sincer

Femeia Gemeni merita sa aiba alaturi un barbat sincer, care sa-i spuna intotdeauna ceea ce gandeste cu adevarat. Aceasta femeie nu suporta minciuna si, oricat de mica si nevinovata ar fi aceasta, in cele din urma o descopera. Iar asta nu va fi bine prentru relatie.

Femeia Rac – un barbat inimos

Femeia Rac are nevoie de o persoana calda, inimoasa, care sa o iubeasca si sa o puna pe primul loc in viata lui. Aceasta isi doreste o relatie sigura si confortabila, bazata pe armonie.

Femeia Leu – un barbat caruia ii place sa flirteze

Femeia Leu nu este in cautarea unui barbat serios, deoarece relatiile serioase nu sunt specialitatea ei. Aceasta merita alaturi un barbat care sa flirteze si sa fie la fel de jucaus ca si ea.

Femeie Fecioara – un barbat rabdator

Femeia Fecioara merita sa aiba alaturi un barbat rabdator care sa ii acorde toata atentia de care are nevoie, sa faca fata replicilor ei acide si sa o sprijine in tot ceea ce face.

Femeia Balanta – un barbat loial

Femeia Balanta traieste pentru o relatie ce va dura pana la finalul vietii. Vrea stabilitate, confort, iubire si o familie numeroasa. De aceea merita un barbat care sa-i fie loial tot restul vietii.

Femeia Scorpion - un barbat pasional

Femeia Scorpion este pasionala si are nevoie de un barbat care sa ii faca fata. De aceea merita sa aiba alaturi un partener plin de veselie, de energie si gata oricand de aventura.

Femeia Sagetator – un barbat nonconformist

Femeia Sagetator are nevoie sa fie in centrul atentiei oriunde ar merge. Aceasta merita sa aiba alaturi un barbat sare are un simt al umorului bine dezvoltat, care sa stie cum sa reactioneze cand lucrurile nu sunt roz si care sa o tina mereu in priza, pentru ca ii plac aventurile mai mult decat orice.

Femeia Capricorn – un barbat muncitor

Femeia Capricon are nevoie de un barbat muncitor. Este o femeie cheltuitoare si de aceea barbatul trebuie sa ii poata asigura tot confortul de care are nevoie.

Femeia Varsator – un barbat sarmant

Femeia Varsator are neovie alaturi de un barbat sarmant care sa fie sociabil si sa se adapteze cu usurinta oricarui mediu. Aceasta merita un barbat care sa o faca sa se simta mandra cand se afla la bratul lui.

Femeia Pesti – un barbat romantic

Femeia nascuta in zodia Pesti este o romantica incurabila. Viseaza cat este ziua de lunga la o dragoste ca-n povesti. Tocmai de aceea, aceasta femeie merita alaturi un barbat romantic, care sa o surprinda, fara un motiv anume, cu mici gesturi romantice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea