Zodia ta si dragostea

#femei cuceritoare #balanta #sagetator #semn zodiacal

Femei care cuceresc cu usurinta orice barbat in functie de semnul zodiacal

Astrele pot guverna modul in care ne comportam si cum sunt relatiile noastre cu ceilalti. Daca doresti sa stii daca esti una dintre norocoasele care au ce tot ce le trebuie pentru a cuceri un barbat fara nicio problema, afla in functie de zodia in care te-ai nascut.

Taur

Naturaletea femeilor din zodia Taur le face extrem de atragatoare, din moment ce stiu sa creeze o atmosfera de incredere de la prima intalnire. Aceste femei sunt, de obicei, sigure pe ele, astfel incat le face cu adevarat greu de uitat.

Rac

Personalitatea puternica a femeilor nascute in zodia Rac ii face pe barbati sa se simta intimidati, mai ales ca modul de cucerire al acestor native sta doar in ochi. Ochii lor pot suci capul oricarui barbat si toata lumea iubeste felul in care isi afiseaza increderea.

Sagetator

Femeile Sagetator au reputatia de a fi bombe in pat, asa ca flirtul pentru ele este pe locul doi. Acestea sunt hotarate, stiu ce vor si nu se invart in jurul copacului cand vine vorba de cucerirea unui barbat, pentru ca acesta cade imediat in mrejele lor.

Capricorn

Femeile Carpicorn se plictisesc foarte usor, asa ca iesirile cu acestea implica multa distractie. Ele sunt mereu in cautare de aventuri noi, pe langa faptul ca sunt extrem de carismatice si pline de resurse, calitati pe care barbatii le adora.

Balanta

Flirtul Balantei poate merge foarte departe. Femeilor din aceasta zodie le place sa trimita semnale care sa-i puna pe barbati pe jar. Ele sunt excelente partenere de discutie si pot captiva pe oricine doar deschizand gura.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea