Zodia ta si dragostea

#insela #predictii #zodii #horoscop #astrologie #cuplu

Femeile care fug in alte brate, chiar daca au un partener, potrivit zodiei

 

In viata exista cupluri si cupluri si cand vine vorba de dragoste, sensul este imens, mai ales cand in prim plan apare fidelitatea. Fiecare isi stabileste regulile in ceea ce priveste loialitatea in relate. Dar, potrivit semnelor zodiacului, exista femei care vor ajunge in alte brate, chiar daca au un partener.

Potrivit expertilor in astrologie, planetele isi fac treaba pentru a testa tentatia de a cadea in ospita si dorintele unor semne, care nu pot evita aventurile atunci cand se iveste ocazia, pentru ca sunt foarte intense, le place sa iasa din rutina si adora finalurile neasteptate. Care sunt acestea?

Femeie care ajung in alte brate

Varsator

Femeile Varsator sunt caracterizate de creativitate pura, nu au nicio problema sa se arate asa cum sunt, latura lor extravaganta le pune in situatii riscante si nu se gandesc de doua ori inainte de a actiona. Le plac emotiile puternice si sunt capabile sa schimbe o dragoste tandra pentru o noapte indrazneata.

Pesti

Primul lucru pe care trebuie sa-l stii este ca zodia Pesti este considerata cel mai romantic semn zodiacal, de aceea atunci cand intra in rutina de cuplu, femeile Pesti prefera sa priveasca in alta parte. Ei bine, ele sunt foarte fierbinti din toate punctele de vedere si daca cineva le prinde intr-un astfel de moment este posibil sa aiba o alunecare.

Taur

Femeile din zodia Taur sunt imprevizibile. Atunci cand se indragostesc nu au ochi pentru altcineva, dar au o slabiciune. Le place sa stie ca altcineva se topette dupa ele, asa ca dintr-un joc pot ajunge in alte brate. Cu cat sunt mai flatate, cu atat apare tentatia mai mare de a-si insela partenerul.

Balanta

Balanta este un semn zodiacal indecis, asa ca este suficient sa intre cineva atragator in viata sa, pentru ca femeile nascute in aceasta zodie sa fie puternic dezechilibrate. Sunt ingenioase, emotionale si foarte dedicate, asa ca, daca cineva le acorda atentie, il va lua ca refugiu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea