Zodia ta si dragostea

#rautacioase #taur #fecioara #infidelitate

HOROSCOP. Cele mai rautacioase semne ale zodiacului. Nu vor ierta niciodata infidelitatea

Dincolo de personalitate, anumite semne ale zodiacului mentin o pozitie foarte clara si precisa atunci cand vine vorba de probleme de iubire si infidelitate: nu iarta si sunt foarte reticente.

Exista multe motive pentru care anumiti oameni adopta anumite atitudini, totul depinde de context si de situatia in care s-au intamplat. Afla care sunt cele mai rautacioase semne zodiacale dintre toate. Ele nu iarta niciodata (sau foarte rar) o tradare sau infidelitate.

Zodiile cele mai rautacioase, care nu ierta infidelitatea

Taur

Persoanele nascute sub semnul Taurului sunt foarte rauvoitoare, iar castigarea iertarii lor este una dintre cele mai dificile sarcini. Daca le ranesti ego-ul sau le inseli increderea, ele se vor scufunda în carapacea lor si iti vor lua mult timp pentru a repara daunele pe care le-ai provocat. Dar nu vei avea niciodata sigutanta ca vei fi demn de iertarea lor. Uneori, ei adopta atitudini prea crude.

Fecioara

Aceste persoane au o memorie foarte buna si daca le-ai gresit vreodata, fii sigur ca iti vor aminti de multe ori acest lucru. Resentimentul pune, de obicei, stapanire pe nativii din zodia Fecioara. Deci, cel mai bine este sa-i tratezi cu respect, toleranta si multa rabdare.

Berbec

Daca ai o relatie cu o persoana nascuta in zodia Berbec, este mai bine sa stai departe de petreceri si intalniri, pentru ca de obicei sunt foarte intense cu sentimentele lor si nu uita niciodata daca i-ai facut ceva gresit. Daca ii frangi inima sau ii tradezi increderea, iti va fi imposibil sa o recastigi. Asadar, fii foarte atent!

Capricorn

Capricornul are, de obicei, foarte putina rabdare. Desi sunt persoane iubitoare, sociabile si foarte familiare, sunt hotarate si atunci cand iau decizii. Sunt fiinte foarte sensibile, asa ca, daca ai facut ceva care le poate dauna in vreun fel, te vor suspecta imediat. Si daca este sigur ca ai facut ceva impotriva lor, nu te va ierta niciodată. Capricornul este unul dintre cele mai rautacioase semne ale zodiacului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare