Horoscop saptamanal

#horoscop dragoste #horoscop # horoscop saptamanal

HOROSCOP dragoste 10-16 mai. E saptamana ideala pentru planuri in cuplu. Trecutul bate la usa unei zodii

 

Planetele sunt binevoitoare in aceste zile, iar viata sentimentala a zodiilor este in general linistita. Sunt, insa, si cateva exceptii, asa ca unii nativi vor trece printr-o perioada delicata in amor.

HOROSCOP dragoste 10-16 mai. Previziun pentru toate zodiile

Balantele si Scorpionii sunt pusi pe harta si, astfel, ar putea provoca discutii in relatiile lor.

Racii si Leii trec printr-o perioada de tranzitie, in care isi pun multe intrebari si se afla in fata unor decizii importante legate de viata sentimentala.

HOROSCOP 10-16 mai BERBEC

Este momentul sa iti revizuiesti atitudinea fata de perechea ta. Ofera-i dovezi ale iubirii tale, poti chiar sa organizezi o activitate doar pentru voi doi la sfarsitul saptamanii sau macar o seara romantica, departe de tot ce va deranjeaza si va incarca negativ.

Berbecii singuri ar trebui sa isi ofere ocazia de a iesi si a se distra. Cu cat vor fi mai sociabili, cu atat cresc sansele sa atraga pe cineva care s-ar putea dovedi a fi jumatatea lor.

HOROSCOP 10-16 mai TAUR

Trebuie sa adopti o atitudine mai intelegatoare si sa dai dovada de mai multa disponibilitate la dialog in cuplu. Daca nu ai invatat pana acum, comunicarea este cheia unei relatii fericite, iar gandurile tinute doar pentru tine nu te ajuta. Planetele paveaza calea pentru o discutie consistenta cu jumatatea ta, in urma careia relatia se va imbunatati.

Taurii singuri trebuie sa fie si ei mai intelegatori si mai deschisi pentru ca doar o schimbare de viziune va aduce o schimbare in viata lor.

HOROSCOP 10-16 mai GEMENI

Schimbari pozitive sunt pe cale sa se petreaca in viata ta amoroasa, cu conditia sa dai dovada de mai multa flexibilitate si iti exprimi mai bine sentimentele. Sfarsitul de saptamana se anunta unul fierbinte, chiar si pentru Gemenii singuri.

HOROSCOP 10-16 mai RAC

Te preocupa destul de mult viata ta amoroasa. Probleme nerezolvate in trecut se intorc vijelios si creeaza tensiuni. Gestioneaza situatia cu maturitate si demnitate.

Racii singuri se pot trezi ca o fosta iubire le bate din nou la usa, insa depinde doar de ei cum vor evolua lucrurile.

HOROSCOP 10-16 mai LEU

Treci printr-o tranzitie in dragoste, iar felul cum vor evolua lucrurile sta in mainile tale. Trebuie sa ai puterea sa iei decizii importante, fie ca este vorba despre o despartire, despre ruperea de trecut, sau de felul in care va evolua relatia ta; pentru asta trebuie sa dai dovada de sinceritate in primul rand fata de propria persoana. Odata ce vei reusi sa afli exact ce iti doresti, lucrurile vor lua o turnura favorabila, indiferent de statutul tau.

HOROSCOP 10-16 mai FECIOARA

Saptamana va fi una cu armonie in cuplu, atat timp cat reusesti sa nu reactionezi irational in fata unor situatii mai delicate. Ai o stare de spirit buna, care se reflecta asupra relatiei tale.

Energia pozitiva atrage lucruri bune si pentru Fecioarele celibatare.

HOROSCOP 10-16 mai BALANTA

Nu lasa problemele din afara relatiei sa iti influenteze comportamentul fata de partener. O iesire in doi in weekend va fi o experienta de care amandoi aveti nevoie, pentru a va rupe de grijile cotidiene.

HOROSCOP 10-16 mai SCORPION

Astrele baga zazanie intre voi si partener in aceste zile. Alegeti-va cu grija bataliile si nu faceti din tantar armasar. Cand tensiunile par sa escaladeze, incercati sa va deturnati atentia cu activitati placute, mai ales la sfarsitul saptamanii. O calatorie scurta va va face bine.

HOROSCOP 10-16 mai SAGETATOR

Este momentul ideal pentru o discutie cu partenerul despre viitorul relatiei voastre. Nu te teme sa dai glas dorintelor tale, pentru ca doar asa jumatatea ta va sti ce iti lipseste si cum puteti face lucrurile sa mearga mai bine intre voi.

Sagetatorii singuri ar trebui sa se rupa de trecut pentru ca doar asa se vor elibera de energiile negative care le influenteaza viata sentimentala.

HOROSCOP 10-16 mai CAPRICORN

Astrele iti influenteaza in bine dispozitia, iar acest lucru se reflecta si in viata de cuplu. Bucuria si energia ta sunt molipsitoare si profitati de ele si tu, si perechea ta.

Chiar daca esti singur, optimismul tau incurabil poate atrage pe cineva alaturi de care vei trai o poveste frumoasa.

HOROSCOP 10-16 mai VARSATOR

Simti nevoia sa preiei din nou controlul asupra propriei vieti si incepi prin a-ti gestiona mai bine nevoile si reactiile; este un lucru bun, pentru ca tocmai din aceasta cauza relatia cu partenerul a fost cam dificila in ultima vreme.

HOROSCOP 10-16 mai PESTI

Viata sentimentala este cum nu se poate mai buna, iar comunicarea cu partenerul este excelenta. Este momentul potrivit sa faceti planuri comune, iar saptamana se va incheia intr-o atmosfera fierbinte.

FOTO: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro