Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop dragoste #horoscop

HOROSCOP dragoste 11-17 ianuarie. Sentimente contradictorii si tensiuni in relatii

Astrele sunt tare ocupate in aceasta saptamana si cerul este destul de tulbure in perioada urmatoare pe cerul iubirii pentru unele zodii.

HOROSCOP 11-17 ianuarie BERBEC

Ai sentimente contradictorii in aceste zile. Simti nevoia sa pui la punct o serie de lucruri cu partenerul si, in acelasi timp, simti nevoia unei perioade de liniste si relaxare in cuplu. Incearca sa eviti discutiile cu incarcatura ridicata.

Berbecii singuri ar trebui sa inteleaga ca trebuie sa iasa din vizuina pentru a cunoaste persoane noi; astrele iti scot in cale o persoana care iti cade cu tronc sau poate pe cineva din trecut cu care ai trait o poveste intensa de dragoste.

HOROSCOP 11-17 ianuarie TAUR

Nu ai de ce sa te plangi in relatie, mai ales ca ai reusit sa corectezi o serie de greseli pe care le-ai facut in trecut. Te simti mult mai apropiat de partener si ai toate motivele sa te gandesti la viitorul vostru impreuna. Va asteapta un weekend plin de senzualitate si romantism.

Taurii singuri ar putea fi curtati de cineva de la locul de munca. Nu spune "nu" din prima si gandeste-te sa ii acorzi o sansa, insa pastrati lucrurile departe de privirile indiscrete ale altora, pentru a porni cu dreptul in relatie.

HOROSCOP 11-17 ianuarie GEMENI

Trebuie sa acorzi mai mult timp si atentie vietii tale amoroase, dupa ce in ultima vreme ti-ai tratat perechea cu o oarecare indiferenta; in caz contrar, sa nu te mire schimbarea de atitudine pe care o va avea fata de tine. Lucrurile trebuie sa se schimbe inainte ca relatia sa aiba de suferit, iar pentru asta trebuie sa oferi mai multa dragoste si tandrete.

Gemenii singuri simt nevoia sa isi extinda cercul de cunostinte si au sansa sa dea peste cineva care le va starni interesul.

HOROSCOP 11-17 ianuarie RAC

Trebuie sa fii mai conciliant si mai intelegator in cuplu in aceste zile, pentru ca intre voi domneste o tensiune ce poate genera conflicte puternice. Evita discutiile in contradictoriu si nu intinde coarda daca apar contradictii intre voi, pentru ca risti sa spui si sa faci lucruri care vor afecta relatia iremediabil.

Racii singuri trebuie sa fie atenti la promisiunile care li se fac in aceste zile; nu va faceti iluzii, nu credeti in forme fara fond, pentru ca doar asa veti evita o dezamagire.

HOROSCOP 11-17 ianuarie LEU

Trebuie sa devii mai "deschis" cu partenerul, pentru ca este singura cale de a- face sa inteleaga cum privesti relatia voastra. Cu putin mai multa flexibilitate si intelegere din partea ta, poti obtine multe de la perechea ta.

Leii singuri trebuie sa inteleaga ca pentru a-si gasi perechea trebuie sa dea dovada de mai multa deschidere.

HOROSCOP 11-17 ianuarie FECIOARA

Este momentul sa iti asumi raspunderea pentru decizii care trebuiau luate deja de ceva timp, privind chestiuni pe care poate le-ai ignorat cu buna stiinta. Doar daca faci o serie de schimbari relatia ta va fi functionala.

Fecioarele singure vor avea o intalnire surprinzatoare cu o persoana care s-ar putea dovedi cea pe care o asteptau de multa vreme in viata lor.

HOROSCOP 11-17 ianuarie BALANTA

Relatia ta are nevoie de mai multa atentie in aceste zile pentru ca doar asa vei reusi sa pui la punct lucruri care poate au creat tensiuni intre voi in ultima vreme. Va bucurati de o perioada incarcata de romantism si erotism, iar acest lucru va ajuta, si pe tine, si pe partener, sa faceti mai usor fata problemelor de zi cu zi.

Balantele singure simt nevoia sa nu mai fie asa; daca cineva din anturajul de la serviciu te invita in oras, nu ar strica sa ii acorzi o sansa.

HOROSCOP 11-17 ianuarie SCORPION

In relatia ta este cu siguranta loc de mai bine, desi nu ai motive sa te plangi. Trebuie, insa, sa inveti sa comunici cu partenerul si sa clarifici anumite lucruri intre voi.

Pentru Scorpionii singuri, planetele au pregatit surprize in plan amoros in aceasta saptamana.

HOROSCOP 11-17 ianuarie SAGETATOR

Multiplele obligatii pe care ai obiceiul sa ti le asumi te impiedica sa acorzi atentie perechii tale. Este momentul a iti exprimi sentimentele pentru ca doar asa relatia ta se poate imbunatati. Poate decideti sa duceti lucrurile la un nou nivel, superior celui actual.

Sagetatorii singuri si disponibili ar putea cunoaste in sfarsit pe cineva care ii va face sa se simta pregatiti pentru o relatie.

HOROSCOP 11-17 ianuarie CAPRICORN

Ai indoieli in legatura cu partenerul tau si asta te macina. Incearca sa nu faci mare caz din asta pentru ca totul este doar rodul nesigurantei tale; comunicati si totul va fi bine.

Capricornii singuri trebuie sa invete sa se distreze, sa se relaxeze si sa nu isi iroseasca energia cu flirturi nesemnificative. Lucrurile bune se intampla celor care au rabdare sa le astepte.

HOROSCOP 11-17 ianuarie VARSATOR

Relatia ta functioneaza perfect, insa e loc mereu de mai bine. Trebuie sa intelegi ca partenerul are nevoie sa ii acorzi timp si ca ar fi momentul sa dai o noua stralucire vietii de cuplu.

Varsatorii singuri trebuie sa se pregateasca pentru o intalnire cu o persoana interesanta.

HOROSCOP 11-17 ianuarie PESTI

Obligatiile te-au facut sa iti neglijezi partenerul, asa ca este momentul potrivit pentru o surpriza romantica.

Pestii singuri trebuie sa se pregateasca pentru actiune; planetele pun la cale o intalnire interesanta, cu cineva care le va schimba viata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului