Horoscop saptamanal

#horoscop dragoste #horoscop # horoscop 21-27 decembrie

HOROSCOP dragoste 21-27 decembrie. Iubirea pluteste in aer si Mos Craciun aduce unor nativi sufletul pereche

Solstitiul de iarna 2020, Marea Conjunctie Saturn-Jupiter din Capricorn, o cuadratura Marte - Pluto si Luna in Berbec creeaza un context astral interesant in aceasta saptamana.

HOROSCOP dragoste. Previziuni pentru toate zodiile

Este un moment in care se marturisesc sentimente, mai ales de Craciun, cand Mercur si Uranus formeaza un trigon in Taur. Este loc de flirturi, iar multi nativi pe care sarbatorile ii gasesc singuri au sansa sa isi gaseasca sufletul pereche.

HOROSCOP dragoste 21-27 decembrie BERBEC

Pasiunea si erotismul plutesc in aer si acest lucru te ajuta sa corectezi lucrurile care in ultima vreme poate nu ar fi mers asa cum iti doreai in cuplu. Stii ce si cand sa spui pentru ca totul sa functioneze intre tine si partener/a.

Berbecii singuri vor cunoaste in perioada Sarbatorilor o persoana care corespunde tuturor criteriilor privind o relatie.

HOROSCOP dragoste 21-27 decembrie TAUR

Sezonul Sarbatorilor aduce un aer de prospetime vietii tale sentimentale. Relatia cu persoana iubita devine mai proaspata, parca sunteti mai apropiati ca niciodata si gasiti in fiecare zi motive sa va reindragostiti unul de altul.

Taurii singuri primesc un dar neasteptat de Craciun si cunosc o persoana care s-ar putea sa se dovedeasca a fi foarte speciala.

HOROSCOP dragoste 21-27 decembrie GEMENI

Ai un moment de sinceritate in viata sentimentala: vezi cu claritate problemele care ti-au afectat relatia in ultima vreme si, totodata, solutiile. Evita sa reactionezi la primul impuls si sa spui lucruri pe care le vei regreta. Diplomatia si comunicarea sunt esentiale si in dragoste si sunt liantul care face relatia si mai solida.

Gemenii singuri trebuie sa inteleaga ca a fi introvertiti nu ii ajuta cu nimic; ar trebui sa fiti mai abordabili, daca vreti sa gasiti un partener.

HOROSCOP dragoste 21-27 decembrie RAC

Relatia voastra ar putea trece la alt nivel in aceasta saptamana; poate de Craciun primiti sau oferiti un inel de logodna sau poate primiti o veste care va sudeaza si mai mult cuplul si va invata sa nu mai lasati niciodata nimic sa intervina intre voi.

Pentru Racii singuri aceasta saptamana vine cu surprize. Ganditi pozitiv si pregatiti-va sa va intalniti jumatatea!

HOROSCOP dragoste 21-27 decembrie LEU

Ai toate motivele sa fii fericit si multumit de viata ta amoroasa, draga Leule. Vestea si mai buna este ca ce e mai frumos abia urmeaza. Partenerul este dispus sa lucrati la orice aspect a scartait, poate, in relatia voastra, iar intre voi este o armonie minunata, care trebuie doar intretinuta.

Mos Craciun s-ar putea sa aduca oportunitati sentimentale pentru Leii singuri!

HOROSCOP dragoste 21-27 decembrie FECIOARA

Profitati de atmosfera sarbatorilor pentru a va consolida relatia cu partenerul, investiti in ea toata energia pe care v-o dau astrele.

Pentru Fecioarele singure este un moment al schimbarilor, iar planetele va scot in cale oportunitati pe care le asteptati de ceva vreme.

HOROSCOP dragoste 21-27 decembrie BALANTA

Senzualitatea si pasiunea sunt cuvintele de ordine pentru voi in aceste zile. Tot ce traiti alaturi de partener pare o aventura, sunteti relaxati si optimisti si comunicati excelent.

Balantele singure au sansa sa schimbe situatia, daca stiu ce vor si sunt suficient de determinate sa actioneze.

HOROSCOP dragoste 21-27 decembrie SCORPION

Relatia voastra pare sa fie in impas sau, cel putin, intr-o perioada de stagnare. Nu comunici prea bine cu partenerul pentru ca amandoi sunteti cam introvertiti; cineva trebuie sa faca primul pas si sa vorbeasca despre lucrurile care il deranjeaza si ai putea, foarte bine, sa fii tu acela, daca vrei ca fericirea sa se reinstaleze in casa voastra. Nu te teme sa spui lucrurilor pe nume pentru ca doar asa relatia voastra va deveni mai puternica si veti putea reaprinde flacara iubirii si a pasiunii.

Scorpionii singuri ar trebui sa se debaraseze de pesimismul care ii impiedica sa vada lucrurile bune din jurul lor si persoanele care ar merita atentie. Invatati sa va distrati chiar daca nu aveti un partener in acest moment. Astrele lucreaza la asta.

HOROSCOP dragoste 21-27 decembrie SAGETATOR

In viata amoroasa lucrurile stau cum nu se poate mai bine. Esti fermecator si tandru, iar partenerul se va reindragosti de tine. Dupa o perioada mai nefasta, lucrurile incep sa se aseze intre voi si e loc de si mai bine.

Sagetatorii singuri au sansa sa isi intalneasca sufletul pereche la sfarsitul saptamanii.

HOROSCOP dragoste 21-27 decembrie CAPRICORN

Planetele v-au pregatit surprize in aceste zile. Au loc rasturnari de situatie care "sparg" rutina ce incepuse sa se instaleze in viata de cuplu. Schimbarile vor fi atat de placute, incat reusiti in sfarsit sa lasati in urma trecutul si sa traiti prezentul la intensitate maxima.

Capricornii singuri ar trebui sa tina ochii bine deschisi pentru ca iubirea vietii lor ar putea sa apara chiar in aceste zile de sarbatoare.

HOROSCOP dragoste 21-27 decembrie VARSATOR

In cuplu lucrurile merg asa cum va doriti si reusiti sa faceti tot ce va propuneti. Daca aveti probleme nediscutate cu partenerul, poate ar fi momentul sa le rezolvati o data pentru totdeauna.

Varsatorii singuri au parte de vesti bune: astrele va scot in cale ceea ce cautati de multa vreme.

HOROSCOP dragoste 21-27 decembrie PESTI

Planetele lucreaza in favoarea voastra, dragi Pesti. Relatia cu partenerul se va imbunatati dupa o perioada tensionata si aveti ocazia sa va apropiati mai mult unul de altul. Poate profitati de ocazie sa fugiti putin de stresul si presiunea rutinei zilnice.

Pentru Pestii singuri ar putea aparea o oportunitate de a-si schimba statutul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro