Horoscop saptamanal

#horoscop dragoste #horoscop # horoscop 7-13 decembrie

Horoscop dragoste 7-13 decembrie. Bat clopote de nunta inainte de sarbatori. Cine primeste inelul in luna cadourilor

HOROSCOP 7-13 decembrie. Dragostea pluteste in aer pentru mai multi nativi si astrele trag clopote de nunta. Lucrurile nu stau, insa, pe roze pentru toata lumea si sunt zodii care ar putea trece printr-o despartire in perioada imediat urmatoare.

Horoscop dragoste pentru toate zodiile

Este momentul sa va recunoasteti sentimentele si sa luati decizii importante in plan sentimental.

HOROSCOP 7-13 decembrie BERBEC

Ai tendinta sa irosesti timp si energie pe lucruri marunte, neimportante. Din acest motiv te asteapta o perioada tensionata in cuplu, cu probleme inutile si cu multa cicaleala. Este momentul pentru o schimbare de atitudine, aceasta saptamana este ca un ultimatum si deciziile pe care le iei in aceste zile vor fi hotaratoare pentru relatia ta, draga Berbecule. Indrazneste sa iesi din rutina, sa faci lucruri interesante cu partenerul, pentru a aduce acea doza de relaxare de care aveti nevoie si pentru a reaprinde flacara intre voi.

Berbecii singuri trec printr-o perioada in care trebuie sa inteleaga ca a pune presiune pe ei insisi nu va aduce nimic bun in viitor. Relaxati-va, distrati-va si nu mai faceti eforturi; totul se va intampla la momentul potrivit.

HOROSCOP 7-13 decembrie TAUR

Conflictele si tensiunile din ultima perioada se rezolva in zilele urmatoare. Colaboreaza cu partenerul, discutati despre "elefantul din camera" si impreuna veti reusi sa gasiti solutii.

Incapatanarea si rigiditatea nu fac casa buna cu iubirea si comunicarea in cuplu. Daca esti celibatar, inceteaza sa te mai stresezi intrebandu-te mereu cand iti vei gasi si tu sufletul pereche. Bucura-te de viata, ai grija de tine si lucrurile se vor aseza fix atunci cand te astepti mai putin. Arata-i persoanei care ti-a starnit interesul ceea ce simti, insa ai grija sa nu cazi in capcana exagerarilor.

HOROSCOP 7-13 decembrie GEMENI

Ai parte de tensiune in viata sentimentala si vei reusi sa o scoti la capat doar cu calm si rabdare. Gandeste de cel putin doua ori inainte sa spui sau sa faci ceva pentru ca risti sa strici mai mult decat ai putea sa repari. Fii intelegator cu partenerul, gandeste-te la nevoile si sentimenele lui si creeaza oportunitati de a va relaxa impreuna. Este valabil si pentru Gemenii singuri si eventuali pretendenti.

Citeşte şi: HOROSCOP 7-13 decembrie. E momentul sa iti deschizi mintea si sufletul, sa inchei socoteli si sa declari sentimente ascunse

HOROSCOP 7-13 decembrie RAC

Planetele ti-au pregatit o saptamana bine aspectata din punct devedere sentimental. Tine-te departe de cei care iti pot crea probleme si comunica deschis si sincer, fie ca esti intr-o relatie, fie ca abia incerci sa construiesti una. Nu iti irosi energia cu flirturi, ci incearca sa te concentrezi pe lucrurile care conteaza.

HOROSCOP 7-13 decembrie LEU

Ai nevoie de o schimbare in viata sentimentala; nu neaparat o schimbare de partener, ci o schimbare de peisaj si de atmosfera. Lasa-ti ego-ul la o parte si nu mai fi atat de exigent pentru ca doar asa lucrurile se vor linisti. Este momentul unei discutii sincere in cuplu, este momentul sa iti recunosti propriile greseli si sa cautati impreuna solutii ca sa va fie bine.

Daca esti un Leu singur, este perioada potrivita pentru a-ti analiza viata si pentru a face schimbarile de care ai nevoie pentru a fi pregatit pentru schimbarile ce urmeaza sa se intample. Cunosti mai multe persoane care iti starnesc interesul, iar una dintre ele s-ar putea sa fie perechea pe care o astepti de multa vreme.

HOROSCOP 7-13 decembrie FECIOARA

Relatia ta poate ca s-a racit in ultima vreme si simti nevoia sa schimbi ceva. Nu te teme sa iti exprimi sentimentele, nu te teme sa faci gesturi de tandrete si sa creezi ocazii pentru ca flacara pasiunii sa se reaprinda intre voi. Si Fecioarele singure simt nevoia unei schimbari, insa aceasta nu se va produce in zilele urmatoare.

HOROSCOP 7-13 decembrie BALANTA

Mare atentie la tentatii in zilele urmatoare! Ai grija sa nu faci lucruri pe care cu siguranta le vei regreta, dar pe care nu le vei putea repara. Orice ai face, nu iti rani partenerul! Este mai bine sa porniti pe drumuri separate, daca nu mai simti ca relatia este satisfacatoare, sau, daca decizi sa continuati, comporta-te asa cum merita. Pentru Balantele celibatare se anunta o saptamana plina de senzualitate si aventura.

Citeşte şi: HOROSCOP 7-13 decembrie. E saptamana celei de-a doua sanse. Previziuni complete pentru zodii 

HOROSCOP 7-13 decembrie SCORPION

Simti nevoia sa duci relatia la un alt nivel. Poate faci sau primesti o cerere in casatorie sau poate decideti sa faceti un copil ori sa va cumparati o locuinta impreuna. Daca esti singur, draga Scorpionule, este saptamana in care ti-ai putea intalni sufletul pereche, cel putin la prima vedere. Traieste clipa si lasa lucrurile sa curga natural. Daca nu va fi sa fie, macar te-ai simtit bine!

HOROSCOP 7-13 decembrie SAGETATOR

Relatia cu partenerul nu a fost cea mai buna in ultima vreme. Este momentul sa iti schimbi atitudinea, sa renunti la pretentiile uneori exagerate si sa faci eforturi sa comunicati mai bine, daca nu vrei ca totul sa se duca de rapa.

Pentru Sagetatorii singuri este o perioada propice pentru a face pace cu trecutul si pentru a invata sa priveasca spre viitor.

HOROSCOP 7-13 decembrie CAPRICORN

Este momentul sa incetezi sa te mai prefaci ca totul este perfect in viata ta personala. Priveste adevarul in fata si schimba-ti atitudinea! Fii mai conciliant cu partenerul si incearca sa cooperezi mai mult cu el, pentru ca relatia voastra depinde de asta. Daca esti celibatar, aura ta de senzualitate va atrage multi admiratori, ceea ce iti va mangaia foarte mult orgoliul.

HOROSCOP 7-13 decembrie VARSATOR

Fie ca esti singur, fie ca esti intr-o relatie stabila, lucrurile sunt foarte complicate pentru tine. Poate ai nevoie de ceva timp in care sa te analizezi si sa te lamuresti tu cu tine. Fii bland si afectuos si vei avea doar de castigat; daca te inchizi in tine sau te razbuni pe celalalt pentru propriile frustrari nu va fi de niciun ajutor.

HOROSCOP 7-13 decembrie PESTI

Este o saptamana cu surprize in plan sentimental. Daca esti intr-o relatie, lucrurile merg cum nu se poate mai bine si este posibil sa decizi sa duci lucrurile la nivelul urmator; poate te casatoresti sau poate apare un copil in peisaj, care sa iti aduca si mai multa bucurie in viata.

Daca esti singur, norocul pare sa fie de partea ta; atentie, insa, pentru ca s-ar putea sa ai de a face cu o persoana mai timida sau nesigura si va trebui sa faci tu primul pas.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului