Zodia ta si dragostea

#astrologie #scorpion #predictii #compatibilitati #horoscop dragoste

Horoscop dragoste: compatibilitatea Scorpionului cu celelalte zodii

Luna noiembrie este dedicata, din punct de vedere astrologic, celor nascuti in zodia Scorpionului. Acesti nativi inteligenti, misteriosi si razbunatori sunt foarte pretentiosi in toate ariile vietii lor, cu atat mai mult pe plan personal. Iata ce spune horoscopul dragostei despre compatibilitatea Scorpionului cu celelalte zodii.


Compatibilitate Scorpion cu Berbec

Cea mai buna parte a relatiei dintre Scorpion si Berbec este aceea ca, ambele fiind semne foarte pasionale, au o conexiune intensa inca din momentul in care se cunosc prima oara. Aspectele negative ale legaturii dintre cele doua zodii sunt acelea ca viata in doi se poate transforma in orice moment intr-un camp de lupta, in care orgoliile de fier se ciocnesc la tot pasul.


Compatibilitate Scorpion cu Taur

Iata o formula castigatoare: loialitatea, impreuna cu dragostea pentru mancarea buna si momentele de senzualitate intense, constituie secretul relatiei perfecte intre cele doua semne zodiacale. Problemele pot interveni atunci cand Taurul isi interiorizeaza emotiile si se distanteaza, lucru pe care Scorpionul il detesta!


Compatibilitate Scorpion cu Gemeni

Scorpionul va fi intrigat si fascinat de complexitatea nativului in Gemeni, pe care va dori sa il descopere in fiecare zi. Incompatibilitatea vine din dorinta Geamanului de a trai in superficialitate, cand Scorpionul este interesat in permanenta de substraturile vietii.


Compatibilitate Scorpion cu Rac

Amandoua zodiile impartasesc nevoia de a fi cat se poate de deschise fata de partener, construind o legatura cu adevarat apropiata. Pe de alta parte, ambele semne pot fi prea sensibile si se pot rani reciproc, fara ca celalalt sa stie cum sa aline durerea partenerului.


Compatibilitate Scorpion cu Leu

Scorpionul si Leul se vor atrage reciproc ca un magnet, fiind amandoi creativi, puternici, pasionali si dornici de o apropiere profunda. Dar cum doua pietre tari se ciocnesc deseori, pot iesi scantei care sa duca la destramarea relatiei.


Compatibilitate Scorpion cu Fecioara

Cel mai bun aspect al acestei relatii poate fi conexiunea spirituala aparte dintre cei doi nativi. Fecioarele stiu cum sa satisfaca toate nevoile Scorpionului, spre extazul acestuia. Din pacate, tendinta amandurora de a analiza lucrurile in profunzime poate conduce la declansarea unei anxietati distrugatoare de ambele parti.


Compatibilitate Scorpion cu Balanta

Scorpionul se va indragosti de firea deschisa si expansiva a Balantei, dar si de faptul ca aceasta se va descurca in circumstante sociale pentru amandoi. Pe de alta parte, Scorpionul nu va aprecia deloc tendinta Balantei de a fi falsa si vulnerabila, doua trasaturi pe care acesta le detesta profund.


Compatibilitate Scorpion cu Scorpion

Un nativ in Scorpion va fi singurul care va putea intelege cu adevarat natura complicata a unui alt Scorpion, de aceea relatia ar putea fi una fericita la inceput. Partea mai dificila poate fi aceea ca amandoua semnele devin prea serioase si dramatice, transformand fiecare problema a vietii intr-un obstacol major.


Compatibilitate Scorpion cu Sagetator

Sagetatorul il poate ajuta pe Scorpion sa vada lucrurile intr-o perspectiva noua, mult mai optimista si benefica starii de spirit. Disensiunile se pot naste din faptul ca ambii nativi sunt rigizi si incapatanati, mai exact deloc dispusi sa faca o serie de compromisuri vitale pentru o relatie de lunga durata.


Compatibilitate Scorpion cu Capricorn

Scorpionul va adora faptul ca un Capricorn stie cum sa mentina relatia lor intr-o nota de discretie si intimitate. Dar de vreme ce Capricornul vrea sa detina mereu controlul si sa manipuleze toate situatiile vietii, natura sceptica a Scorpionului va riposta si va da nastere multor frustrari, precum si neincrederii.


Compatibilitate Scorpion cu Varsator

Varsatorul il va ajuta pe Scorpion sa vada latura simpla in diverse situatii si il poate tempera in momentele de furie si anxietate. Problema poate fi lipsa pasiunii si a spontaneitatii, relatia transformandu-se mai degraba intr-o amicitie de care Scorpionul se plictiseste la un moment dat.


Compatibilitate Scorpion cu Pesti

Cea mai frumoasa parte a relatiei dintre Scorpion si Pesti este legatura emotionala adanca si dragostea profunda pentru spiritualitate. Pe de alta parte, Pestilor le place sa se lase purtati de val, pe cand Scorpionii vor stabilitate si predictibilitate. In acest punct, pot sa apara probleme dificil de rezolvat.

Sursa foto: godisisascending.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea