Zodia ta si dragostea

#obsesii #zodii #horoscop

HOROSCOP. Patru zodii care fac OBSESII pentru parteneri

Fiecare zodie iubeste in felul ei: mai patimas, mai retinut, mai altruist, mai egoist, mai rational sau mai obsesiv. A iubi obsesiv nu este neaparat un lucru rau, pentru ca vine din admiratia nemarginita pentru partener, din dragostea aceea care te face sa fii gata oricand sa renunti la tine pentru celalalt, sa visezi in permanenta cu ochii deschisi la el, sa iti vina sa ii scrii numele peste tot, cum o faceai in adolescenta.

Top 4 zodii care devin obsedate de partener

Cele mai multe obsesii in dragoste sunt nevinovate, insa uneori ele pot trece dincolo de limita patologicului si pot ajunge sa consume o persoana pana intr-acolo, incat sa ajunga sa urmareasca, sa verifice tot ce tine de celalalt, sa controleze orice miscare, conversatie sau legatura cu altcineva, atat in timpul relatiei, cat si dupa incheierea ei.

Scorpion - "Regele" obsesiilor

Scorpionii sunt nativii care fac cel mai usor obsesii pentru persoane, dar si pentru lucruri. Sunt atat de pasionali, teritoriali si protectori, incat ar fi si imposibil sa fie altfel. Cand obsesia pentru o persoana s-a instalat, aceasta este singurul lucru pe care se mai pot concentra. Traiesc si respira doar cu gandul la celalalt si au o tenacitate uimitoare in tot ceea ce fac pentru si cu acea persoana. Nu este un lucru rau, pana la un punct, insa la un moment dat pot deveni foarte razbunatori, daca lucrurile nu se indreapta in directia dorita.

Rac - Face usor obsesii emotionale

Pentru un Rac, relatia sa este cea mai importanta, indiferent ce altceva are de facut in viata. El nu face obsesii posesive, nu simt nevoia sa il controleze pe celalalt, ci ajunge sa se defineasca pe el insusi prin celalalt si prin relatie, nereusind sa isi mai imagineze viata altfel. Racul este foarte conectat cu emotiile sale, stie ce vrea si nu se fereste sa isi exprime emotiile si sentimentele. Problema cea mai mare este ca obsesia poate fi folosita impotriva lor de persoane care stiu sa profite de bunele intentii ale altora.

Taur - Este prea incapatanat sa renunte la obsesiile sale

Desi este suficient de rational, incat sa isi dea seama cand devine obsedat de cineva, Taurul este mult prea incapatanat pentru a renunta la ceva ce a inceput si isi doreste atat de mult. Cand se indragosteste de o persoana, parca are ochelari de cal si nimeni si nimic nu ii mai poate distrage atentia pana cand nu obtine ceea ce vrea. Pentru Tauri, obsesia este cea mai puternica emotie si sunt gata sa intoarca lumea cu fundul in sus pentru persoana care a starnit-o.

Pesti - Fac obsesii pentru oricine ii stimuleaza emotional

Spirite libere, pline de imaginatie si creativitate, Pestii se scalda in emotii ceva mai mult decat alti nativi. Iar cand intalnesc o persoana care ii face sa traiasca intens, care ii stimuleaza emotional si creativ, cu siguranta vor dezvolta o obsesie pentru ea si nici macar nu se tem de asta. Problema cea mai mare este ca nu stiu cand sa se opreasca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului