Zodia ta si dragostea

#relatii #sex #predictii #zodii #horoscop #astrologie #cuplu

Horoscop sexual 2015: ce iti rezerva astrele pe plan amoros, in functie de zodie

Astrologia poate ajuta nativul fiecarei zodii sa inteleaga mai bine dinamica relatiilor sale, precum si sa elaboreze predictii pe plan amoros in 2015. Vrei sa stii cum va decurge viata ta sexuala sau a partenerului de cuplu in acest an? Iata ce spun astrele:

Horoscop sexual 2015: Berbec

In materie de romantism, acesta este cel mai buna an al Berbecului. Totusi, exista o conditie: sa nu-si manifeste cu prea mare sarguinta caracterul dominant, sa nu dea "indicatii ca un sef" in relatia sa amoroasa. Pentru Berbecii singuri este anul ideal pentru intalnirea unui nou partener alaturi de care ar putea avea si perspective de viitor. In materie de sex, Berbecii se vor lasa mai mult pe mana partenerilor, sexul fiind, in sine, controlat mai mult de "jumatatea" Berbecului.

Horoscop sexual 2015: Taur

Luna august este cea mai favorabila pentru noi idile romantice in cazul Taurilor singuri, prima jumatate a anului fiind destul de anosta pe plan sexual si amoros. Insa, din primele luni de vara si mai apoi, atat pentru Taurii celibatari, cat si pentru cei "luati" se anunta vieti sexuale incendiare chiar!

Horoscop sexual 2015: Gemeni

Gemenii cauta stabilitate si angajament pe termen lung in viata lor amoroasa. Dragostea, ca sentiment si ca actiune, va fi plina de surprize in prima jumatate de anului, pentru ca mai apoi partenerul, fie statornic, fie ocazional, sa fie cel care ia fraiele in timpul partidelor de sex.

Horoscop sexual 2015: Rac

Racii vor avea parte de toate anul acesta: si de bucurii, si de deceptii pe plan amoros, indiferent daca sunt combinati sau singuri. Racii celibatari vor fi mult mai pretentiosi in alegerea partenerilor de cuplu, chiar si ai celor strict sexuali, in timp ce Racii implicati in relatii serioase vor avea momente de gelozie crunta care risca sa iste tensiuni majore in cuplu. Totusi, cand vor ajunge intre asternuturi cu partenerii lor, Racii vor trai momente suprinzatoare de intensitate sexuala.

Horoscop sexual 2015: Leu

Anul 2015 se anunta a fi bogat in romantism si in manifestari surprinzatoare de afectiune. Leii care sunt deja implicati in relatie se vor concentra mai mult pe aceasta, fapt care va aduce mai multa armonie in cuplu, in timp ce Leii singuri vor iesi la o vanatoare incitanta, fara sa simta lipsa stabilitatii amoroase. Totusi, in cazul Leilor casatoriti de multa vreme, exista o tendinta neplacuta de rutina sexuala care displace nativilor acestei zodii.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea