Zodia ta si dragostea

#barbat #varsator #zodie #atractie

HOROSCOP. Tipul de barbat pe care il atragi, potrivit zodiei

Este foarte posibil ca astrologia sa joace un rol foarte important in viața noastră de zi cu zi si cea spirituala. Exista multe persoane care atribuie efectele astrelor in mod specific vietii lor amoroase.

Daca doresti sa stii de ce atragi anumite tipuri de barbati atunci cand vine vorba de dragoste, iata explicatia.

Tipul de barbat pe care il atargi, potrivit zodiei

Berbec


Atragi barbati distrati. Iti este dificil sa gasesti o persoana care sa poata tine pasul cu tine, pentru ca ai o inima de aventurier, iti place sa fii in miscare. Acest lucru ar putea contraria tipii pe care ii atragi, deoarece uneori cauta un fel de stabilitate. Esti genul de persoana care isi schimba resedinta ori de cate ori este posibil, ceea ce provoaca nedumerire ikubitului tau.

Taur

Atragi barbati care iau decizii. Acest lucru este benefic pentru tine, pentru ca iti place sa fii dus de ceea ce partenerul tau considera cel mai bun: ai incredere in el. Si, prin urmare, cauti intotdeauna acel "ghid" fidel.

Gemeni

Femeile nascute in aceasta zodie atrag barbati dispusi sa faca orice. In general, partenerul tau  este disponibil in orice moment si in orice situatie. Comunicarea dintre voi primeaza intotdeauna, ceea ce mentine stabilitatea cuplului.

Rac

Atragi barbatii nesiguri. Ai probleme sa pastrezi relatii de dragoste cu barbati care stiu sa ia decizii. Este unul dintre acei oameni care de cele mai multe ori spun: "Așa cum iti doresti”, „Nu stiu, tu decizi” si asa mai departe.

Leu

Leoaicele sunt femei care atrag barbati cocheti. In plus, de cele mai multe ori, partenerii sunt foarte atractivi din punct de vedere fizic. Si pentru ca genul de barbati pe care ii atragi au o capacitate deosebita de a comunica, ei au adesea o multime de prietene si prieteni. Aceasta trezeste uneori gelozie si nesiguranta în tine.

Fecioara

Atragi barbati cu abilitati artistice. Esti indragostita de poeti, caricaturisti, scriitori, muzicieni. Scanteia care ii atrage spre tine este ca esti o persoana foarte sensibila la ceea ce altii exprima prin operele lor. Si acest lucru ii topeste cu dragoste!

Balanta

Atragi barbati destepti. Barbati cu veleitati de intreprinzatori si foarte sensibili. Ai norocul ca personalitatea sa atraga barbati cu inima de aur.
 

Scorpion

Atragi barbati amuzanti si cu simtul umorului. Una dintre cele mai notorii caracteristici ale tipului de barbat pe care il atragi este ca intotdeauna va fi disponibil pentru orice intâlnire la care sunteti invitati. Mizezi mereu pe compania lui!

Sagetator


Barbatii pe care ii atragi sunt de obicei spontani. Ei au întotdeauna un plan in minte si fac dintr-o zi mai monotona, o aventura de neuitat.

Capricorn

Atragi barbati romantici, dar in acelasi timp independenti. Personalitatea celui pe care il atragi te poate contraria uneori. Dar, odata ce îl cunosti pe tipul acela perfect, stii ca atunci cand ia putina distanta nu este pentru ca nu te iubeste, ci pentru ca are nevoie de spatiul lui.

Varsator

Atragi barbati care stiu sa asculte si sunt intelegatori. Acesta este unul dintre motivele pentru care, in cele mai multe cazuri, relatiile tale de dragoste sunt, de obicei, de durata.

Pesti

Atragi barbati aventuroși. Aceasta situatie iti poate provoca un anumit disconfort, deoarece esti o persoana careia ii place sa isi petreaca timpul cu calm, in repaus. Dar nu totul este rau, pentru ca daca partenerul tau este aventuros, te poate ajuta sa descoperi o lume complet diferita de cea pe care o ai in cap.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea